KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, July 12, 2012

NI BKN CEKIK DARAH .. DH CEKIK TENGKUK TERUS

.
Assalamualaikum sume..

.
sorry smlm xde entry ptg , psl ai half day lew... kene gerak ker KL sentral kt otel Le Meridien Kuala Lumpur: Hotel in Kuala Lumpur .
.
kene smp kt sana b4 kul 2ptg.. haku kul 1.30pm pun still lepak2 kt opis heheheh selumber je kan .. psl nnt naik LRT je ke sana .. ops lupe aku dpt scan pree (nnt i tepek psl compny tu)
.
smp2 tu dlm tepat kul 2 pm ada sorg cine di scan , so aku sempat lew nak tarik napas dulu , minum2 dulu kan ... lega skit, leh rest kejap .. semput2 makkk jln laju2 kan ..
.
dlm 10 min gitu org tu dh selesai , turn haku plak di scan (scan pree).. dlm 1jam jgk lew diorg godek perut ku , kejp2 tu rs cm semput jgk psl lama terlentang .. tp di sebab kan bby ku nye progress sgt2 good.. diorg suke nk scan aku lelama.. siap diorg print gambo bby dlm 11 keping , aku tgk yg cine b4 aku tu dlm 4 5 keping je.. lantak ler , kato pree kan .. aku relakan aje..
.
mcm2 part le diorg tgk dgn detail , siap suh aku tgk .. diorg belek muke , tgn , kaki , jantina (supriseee) bby .. siap diorg cek aliran drh lg u ... kuor wrna merah terang , mmg laju desup2.. alhamdulillah bby aku ni sihat sgt bak kato doc mat saleh tu " ure bby doing very well"..
.
time diorg dok godek2 perut ku tu , adehhh x tertahan rs geli nya.. wakakak siap aku gelak2 lg.. diorg ingt aku nerbes, ghupe nye tahan geli .. pehtu siap cek pelvic tau .. part tu x tahan ku , ala2 nk terkucil tp sibbaik x smp 2 saat gitu ..
.
bby aku ni pun pandai kan , org nk tgk muke dia .. dia nyorok tutup dgn tgn dia.. pehtu siap kick2 lg.. agak nye bile dh lama kene impit last2 dia pusing jgk muke dia.. riuh 1 bilik tu .. ehhehe kelakor plak ..
.
bile dh abis sesi, aku pi toilet lew jap, diorg siap2 download gmba2 bby aku .. phtu bile aku dh ready nk balik , diorg bg rm100 as alaun .. yeyyyyyy luas rzeki bby ku .
.
masa tu baru kul 3ptg , emm aku pk2 nak pi klcc soping2.. tp aku takut kang wat nye kaki aku cramp ke hape ker.. susah plak , last2 aku pusing2 klsentral dlu tuk soping.. then aku ambik teksi tuk pi opis laki aku ..
.
selalu nye aku akan naik lrt pi bangsar , then baru naik teksi .. ado ler dlm rm5 gitu .. sekali yg ni kene RM13 oceyyyyyyy ... terkejut mak , sibbaik duit tgh tebal .. no hal ler , janji aku x penat2 nk crik & tunggu teksi ..

.
wajib claim kt pak ajil waakakakakakakak

15 comments:

  1. dekat jer mahai gituew ekkk
    ni meter tue x der ubah suai apa ker???

    ReplyDelete
  2. ☆♥L@dy @yU♥☆ >> uhuhuh tau x per..

    yg kt kl sentral ni tiket dia beli kat kaunter , kaunter tu yg cekik drh

    ReplyDelete
  3. Ardini Humaira >> tau x per... terkejut jgk time tu .. tp di sebab kan tgh sarat ni , redha je lew..
    kalau x ngndg mmg naik train je

    ReplyDelete
  4. jauh beza dari rm5 ke rm13...mmg mahal!!

    ReplyDelete
  5. kutahu nak beza mahal ker tidakk...hahahhaa..


    btw rase macam baru jerk ko peknen dah besor dah erk..bestnyer...!!
    suprise ehhh...jeng jeng jengggg...

    biler ko salin beb

    ReplyDelete
  6. lamanye zura dieorg scan ur baby..hehe..ade 100 lagik tuh..;D

    ReplyDelete
  7. wahida >> tau x pe beb ... naik senak perut mak ni

    ReplyDelete
  8. CheNamNam >>> cmner nk beza nye tu ...


    :p kan kan kan .. rs cm kjp je.. aku pun makin lew nerbes , almaklum ler dh lama x ngndg kan

    due 20sept

    ReplyDelete
  9. Falsya >> diorg sebenor nye nk test mesin scan tu .. tu yg dpt 8org je diorg pangil ..
    alang2 pree kan , dpt plak rm100 lg.. sapo x nak

    ReplyDelete
  10. Huii..claim!! Jgn x claim!! Ha ha ha..

    ReplyDelete
  11. Mak haihh me memang mencekik sungguh tu..

    ReplyDelete
  12. MrS. F!zA >> tau x per.. kalau ikut x jauh mana pun

    ReplyDelete
  13. bestnya.. tak yah byr untuk 2nd scan..
    uyun dah tak g scan lagi kot.. tgklah progress baby camner.. kalo stil songsang sampai nak bersalin memang d scan balik kot..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah