KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, July 12, 2012

QUOTA GAMBA KORG DH PENUH ??? MEH KU BANTU ..

.
X LEH NAK UPLOAD GAMBAAAAAAAA

.
penah x korg jd cmni ?
.
daku dh 2 kali jadi tau .. 1st time tu x tau apa2.. terus je main wat blog baru (blog ni ler) tp ada hikmah nye , psl blog lama ado antu skodeng & ado pelesit yg sibuk nk tau hal kain dlm org lain ... bagus jgk ler aku bertukar pd blog baru .. baru aman dunia ku..
.
so tuk blog ni jgk , last month tup2 aku x leh nak upload gambo .. huuhhuhu huru hara le jgk kan .. nk wat blog baru , aduyai malas nye rasa... psl dh rs syg sgt2 psl blog now.. lg pun kalau suke2 tukor layout kang abis sume ilang , lggggg haru ..
.
puas aku google cara2 nak beso kan quota tuk gamba .. tp x jadi2 jgk .. mmg time tu rs cm nak wat je blog baru yg sgt2 simple.. tp sibbaik ler ada kwn2 blog yg sgt2 baik ati ..TQ SO MUCH ye..
.
tp di sebab kan blog aku ni dh jd yg versi baru , maka nye susah skit.. pening balik kepala aku .. so aku terjah blog otai kut2 dia tau .. berkomunikasi gune email .. akhir nyeeee masalah aku dh selesai .. yehuuu , suke2..
.
meh aku kongsi2 dgn korg .. kut2 nnt korg dpt problem yg sama kan ..
.
camni ye.. 

1st wat emel baru. pastuh
  1. gi design
  2. > settings
  3. > basics
  4. > permission
  5. + Add authors
dh mskkan emel baru...

  1. bkk emel baru
  2. accept invitation
  3. close emel
msk balik blog

  1. gi design
  2. > settings
  3. > basics
  4. > permission
  5. tukar author kpd admin
then korg log in gune email baru korg tu


tuk ni aku bg credit tuk blogger otai ..

EB Azrin

.
tq so much dear...

10 comments:

  1. ade kuota jugak ker gambo2 nieh?..adeh..bile dh kene nnt dh tau dh nak terjah blog sape..neh3..ahahaha..

    ReplyDelete
  2. ohhh CREAT NEW ACC camtu r conceot nye ek..sy byk kali juge jadi camni slalu bior je...then after quite sometimes die ok blk..haha sy xwat pape pon..haha naseb bdn kot tp moral of d story sy skg dh kecikkn sket pxl so dat xd r brat sgt kn..hehe THANKS 4 SHARING the idea here yarr =))

    ReplyDelete
  3. hahaha..sory tersasul2 di atas itu.btw, sy de idea lg satu slain creat email bru ni. dlu sy upload kat photobucket.com (or seangkatan dgnnyer) then copy html pic tu n paste kat blogpost. ta-da jd juge..hahhaa sje2 je nk share alang2 da tsgh ni.. ^^

    ReplyDelete
  4. dni belum penah jadi lagi.. leh jadikan tips :D

    ReplyDelete
  5. Sizzling Suzai >> tq for sharing... kdng2 ada compny cm ai punye diorg blok photobucket tu .. so xleh wat pe jgk ..

    tu cara terbaik ler & senang nak beso kan balik quota

    ReplyDelete
  6. Ardini Humaira >> yup2...

    mana tau kut2 leps ni kene , dh tau pe nak wat kan

    ReplyDelete
  7. Masa mula2 guna blogsport,mak pernah jd jugak mcm tu..mmg kena create user baru dlm admin kita tu.

    Malas nak leceh, mak terus beli domain dan guna selfhosting jep terus..kapla x payah nak pening

    ReplyDelete
  8. np namer boller tuh mirip nm eB eh?
    hmmmmmm... menarik nih :)

    dear, iklan tuh ikot u sbb u guna IE kot yer? eBnyer blog kena view guna chrome @ firefox... hu3

    ReplyDelete
  9. hohoho mmg stress,kan.saya dulu masa mula2 buat blog,sampai ke tengah malam tpaksa mta tlg blogger otai utk ajar tutorial,masa tu tersalah edit kod html mmg hampeh tul.rasa nak hempas je laptop.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah