KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, July 2, 2012

TAHNIAH buat Irma Hasmie & Redza Syah Azmeer


.
Salam sume..

.
bz sgt2 ler weekend ni , sebenor nye now ado fire drill masing2 dh turun .. di sebab kan ku mak yong, dpt pass VVIP ler leh turun ikut lif.. kalau x , turun tangga uols.. smp bwh sure kaki ketor2.. aku x penah kene lg, uhhuhu x nak ler kena..
.
baru puas tgk gamba2 perkahwinan Irma Hasmie dgn huby nya Redza Syah Azmeer.. alhamdulillah berkat bertemu di Mekah , akhir nye mereka ke jingjang pelamin, semoga bahagia ke akhir hayat ..
.
dlu frust dgn Farid Kamil .. nw syukur dpt ganti lg bagus dr Farid, lebih encemmmmmm .. semua yg berlaku ada hikmah nye.. (wink2 .. tingat kisah sdiri 9thn yg lalu)..








4 comments:

  1. senyum dan gelak mereka sama kan
    jodoh panjang macam tuu
    wajah punn ada iras2 kan ;))

    ReplyDelete
  2. Pasangan yg sgt secocok,
    moga kekal bahagia selamanya..

    minat gak dgn Irma Hasmie ni..:)

    ReplyDelete
  3. sweett...mereka berdua sangat serasi bersama :)

    ReplyDelete
  4. kan zura..cantikkkk sgt3 irma nie..husband die pun hensem..hehe..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah