KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, July 25, 2012

WW | KUM KUMMMMMMMM

.
Assalamualaikum sume...
.
gagah pose x ? aku alhamdulillah gagah lg.. cume mlm td terawih agak menguji kegagahan ku huuhhuhu ... imam muda baca surah pjg sgt ler tuk terawih smp sakit tumit kaki aku berdiri .. pehtu part sujud tu paling perit ler, lama jgk .. aduyai .. kalau tuk solat fardu aku ok lg.. ni tuk terawih kene pk jgk ler sian kt org2 tua dan x berdaya cm aku .. aku kalau bley x nak ler solat duduk ,cz aku rs mampu lg.. tp kalau dh surah nye pjg2 gitu .. adehhh rs nak duduk pun ado .
.

meh nyanyi skit..
.
BUAI SEMPUT2..
SMP PUNCAK ATAS..
APA DLM SELIMUT ..
SEORG BUDAK BUAS ..
.
korg tgk ler pe dak tecik ni wat lepas dia bangun tido , bkn nak pi mandi cm aku suruh .. leh dia ambik topeng IRONMAN dia main dlm selimut..

10 comments:

  1. alahai kecian kat ibu mengandung nie hehe..ish ish..apa yg akil buat tu hehe..

    ReplyDelete
  2. sian kat ko kalau kena bdiri..tmbah lak time pregnant..

    Hahaha..nk gelak aku ngan pic nie..:-)

    ReplyDelete
  3. fazitaismail >> cian kan kan ..

    dia tgh main topeng Ironman , ado lampu .. kalau selubung dlm slimut terang lew

    ReplyDelete
  4. Gieyana >> tu ler, mmg mengugat jiwa uhuhhuuh ...

    dia mmg gitu , ado je akal nye

    ReplyDelete
  5. wahida >>> amboi untie.. melatah ye

    ReplyDelete
  6. mmg la jd org preggy ni cepat letih....hat tinggi tu kepala akil ker??

    ReplyDelete
  7. Alahai Zura, lepas ni kalau x mampu n nak jgk berterawih kena la ko sembhyg duduk.., aku tgk ko ari tu mmg mcm dh x larat nak bawa perut, beso bebenor..

    ahahah..igtkan kum kummmm ape td..rupanye akil jd kum kummmm skjp ye..

    ReplyDelete
  8. ☆♥L@dy @yU♥☆ >> uhuh tu ler..

    haah hat tinggi tu kepala dia ler..

    ReplyDelete
  9. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> uhhuuhuh abah aku dh suh solat duduk , tp x syok arr kalau solat duduk .. xde feel . aku bley lg .. cume kalau part surah pjg2 tu .. mmg kasi gigih kaki ..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah