KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, August 7, 2012

BERBUKA POSE DI PIZZA HUT | SAMBOR SEMBONIA

.
Assalamualaikum uols..
.
aduyai tensen tui kalau idung dh sumbat ni .. nk wat keje pun x de mood.. rs nak tido , tp kompom leh lena psl xleh bernapas huhuhuhu ado petua nk ilang kan selsema dgn cepat x ? (mak yong ni x leh nk makan ubt sebarangan).
.
berbalik pd tajuk ...
.
sabtu lepas, pak ajil kene keje la plak kan ... nyampah i. Abis plan ku di pagi hari ... so tgh hari lepas dia balik baru weols kuor, pi cokit psl nak ambik bj raya ..YEYYYY bj raya maxi ku dh siap , tudung pun dh beli .. tingal brooch je lum .. tp bj melayu dua teruna tu x siap lg .. myb this week la kut..
.
then soping2 barang basah & kering.. pehtu smbung jln2 lg.. aku sambar 2 helai telekung ( telekung yg beli kt Bandung pun x pakai lg).. balik umah terus operasi basuh sume telekung.. ada 2 3 telekung lama (yg elok lg) aku basuh dan nak sedekah kt surau di opis ni.. hrp2 dpt la berkat pahala di bulan yg mulia.
.
ahad plak , pagi2 dh kuor pi ambik stok kuih ... phtu lepak jap kt umah mama , then dlm kul 3pm cmtuh aku ajak pak ajil kuor ... aku ajak pi SOGO koooo .. jgn x cayo kan .
.
tp x sangka plak pak ajil ikut je.. heheh sibbaik jem skit je.. so aku dgn akil zzzzzzzzzz kejap..sedor2 dh dpn SOGO , pak ajil suh aku turun dulu survey2 sementara dia pi carik parking.. dia park kt Campbell..
.
sementara aku tunggu tu , sekali masuk SOGO nmpak jualan murah2 ado SEMBONIA , CARLO RINO .. mcm2 ler.. tp aku serbu kt sembonia lar.. ado sale 50% - 70% tau... ada yg flat price rm99 .. mmg lawo2 la.. memula aku nak cuci mato je.. tup2 nmpak yg 50% tu cun plak .. terus rembat , siap dpt keychain special edition SEMBONIA.. 1st time tau aku beli handbeg hrga atas dr rm200 .. sekali sekala kan, aura bby ler ni .. aku sempat bbm adik aku , dia peminat carlo rino.. tp xsuh pun belikan , so i wat x tau lew..
.
lpas dh byr (yg besh nye byr pun xde org beratur..aku terus pi kaunter terus byr..wahhh bagus kan) then pi tingkt atas beli bj baby .. duit rm100 masa scan 4d aritu x gune lg.. harus di gune kan .. mcm2 beli , tp lebey dr rm100 tu la so pak ajil byr yg lebey tu .. epy2 , sekurg2 nye ado jgk ler bby bj yg baru.
.
soping smp kul 6pm gitu , then aku ajak buke kt KFC pertama je.. tp pak ajil x nak .. dia bwk pi pust bdr damansara psl aku nak sgt makan piza hut ..
.
mmg besh xde org uols.. kalau korg tingin nak makan piza dgn aman damai , pi ler kt pust bdr damansara .. situ kan area opis.. sapa je nak dtg.. weols makan set Ramadhan, not bad .. kene dgn selera aku .

14 comments:

  1. memang best shopping time orang tak ramaikan.. rasanya weekend nie mesti ramai..

    ReplyDelete
  2. Cute Mum >> yup2... sgt besh ...

    lega psl x yah diri lelama tuk byr ..

    ReplyDelete
  3. Tetiba terasa macam nak makan Pizza la pulak!

    ReplyDelete
  4. kat PBD tu, klau weekend, mmg x hidup kan...

    ReplyDelete
  5. ana~ >> haah , situ xde per dh ... lg plak now opis gomen banyak dh pindh , kedai bnyak tutup

    ReplyDelete
  6. aku dah berbuka pizza minggu sudah..rasa mcm ular sawa lepas tu..hehehehe berat je pungkok nak bangun dari seat.. :D

    ReplyDelete
  7. Dalam kata membawa perut masih boleh round sana-saini ye.. Tapi baguslah bagi bertenaga..

    ReplyDelete
  8. SangRatoo >>> wakakakak tau x per...

    ReplyDelete
  9. Kakzakie >> nk wat cmner kak ... kerna kasih ku turut kan .. cewah .

    ReplyDelete
  10. dah lama tak gi pizza hut.. sebab sekarangni gemo domino.. baru sekali bukak pose pizza tapi calller...

    ReplyDelete
  11. Nak tengok beg raya baru boleh??heheee

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah