KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, August 29, 2012

BILE PAK AJIL RAJIN | TQ HUBYYY ..

.
Assalamualaikum sume ..

.
ada yg dh complete pose 6 kaaa? aku ni thn ni rs sodih psl x dapek nak pose 6 huhuhuhuhu ... hrp2 pjg ler umur tuk merasa dpt pose 6 thn depan ..
.
ni kes dinner mlm td ... balik je keje , aku dh terlantar atas sofa, rs bdn penat le plak .. perut plak dok mengerasssss je, aduyai bby sabo yeee.. pls ler kuor on time .
.
tgk2 en somi masuk je umh terus ke dapur, ingtkan dia ada simpan brg2 dia beli ... ghupe nye KETANG KTUNG KETANG KETUNG.. pehtu start dh bau sardin semerbak alam ... fuhhhhh terussss perut ku nari2 wif bby kan...
.
rajin plak pak ajil smlm, aku rs sure dia kelaparan lew tu .. selalu nye sure dia rela ngadap tv dlu .. cz dia tau isteri dia ni walau x larat pun tetap rajin nak masak .. tp kali ni dia plak yg dpt aura nak masak .. syukur, dpt ler ku rehat ... myb psl dh sarat sgt2 , aku rs perut berat .. dh ler mmg xtra ramai ckp perut aku dh turun sgt .. emm x kisah, turun ke naik kaaaa.. janji bby kuor on time.. hrp2 dpt ler banak normal kali ni..
.
x lama lepas bau sardin, bau plak telur dadar.. ayokkkkk , x tahan dh aku .. then bau ikan bilis grg .. terus aku layan fb jap , psl perut aku dh btl2 lapo waakakakkakaak..
.
then sume pak ajil siap kan termasuk air... aku dgn akil duduk goyang kaki, lps akil baca doa.. laju je pak ajil ngap .. aku dgn pak ajil dh selesai mkn, tp anak teruna tu biasak ler kunyah 44 kali .. nasi dia ngalah kan nasi aku ... tp licin oceyyyy ..
.

Sambal sardin, telur dadar & ikan bilis goreng

.
menu cmni pun dh leh wat aku kyg perut suka hati ... then weols teguk susu HL .. makin le knyg ...
.
tq so much kt en somi cz sudi jd chef mlm td...

8 comments:

  1. wo wo...sardin mmg sedap!! mkn menu mcm tu je pun boleh tambah nasik tau....

    rajin hubby ko...

    ReplyDelete
  2. Dpt makan mcm nie yg simple pun dh sedap dh..kene plak nasik panas2..nyumnyum..

    ReplyDelete
  3. wahida >> tau x pe beb .... mmg niat hati nk tmbh tp aku kene jaga diet ... so akil dgn en somi je yg bertmbah .. aku bedal lauk je..

    ReplyDelete
  4. Falsya >>> harus ler gegurl, mau x bertmbah ... dh lama x makan simple2 cmni

    ReplyDelete
  5. menu simple tapi memang menyelerakan!!!

    raya ni muak plak asyik makan ketupat lemang je...sesekali dapat sardin, mmg marbeles la kan...

    ReplyDelete
  6. mak aihhhhhhhhhhhhh
    kejamm nyee dikk
    akk poseeeeeeeeeeeeeeeee

    fuh fuh fuh
    sedapppp dgn nasi panas2 nieeeeeee
    huwaaaaaaaaaaaaa

    untunggggg zura dpt pak ajil ! ;))

    ReplyDelete
  7. cik panadol >> btl2 .... dok nmpk menu complicated je kan .. nk jgk merasa yg simple

    ReplyDelete
  8. sis ieda >>> alamakkkk akak pose ker? harap di ampun ye kak .. uhhuhuhu

    daku jeles jgk akk pose , sure dh slim melim tu ... daku thn ni terpaksa burn je lew pose 6... sob sob

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah