KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, August 8, 2012

KLING KLING KLING .... ESKREM PRE.. ESKREM PREE...

.

.
Assalamualaikum sume..

.
dh ptg dh .. x sabo nk tunggu balik ..
.
mlm ni harus kt BR penuh kan , leh di bygkan cmner pjg nye Q tuk ambik escrem pree.. tuk aku x pe la, rela aku beli escream magnum je kt opis ni .. dr nak beratur pjg2 tuk 1 scoop escream BR.. kalau aku x ngndg ok lg.
.
so uols , jgn x pi terawih plak semata2 nk tunggu escream pree ni .. takat 1 scoop tu rs nye bley je nak sedekah kt BR tu .. kan kan kan .. kejor pahala terawih lg baguih

2 comments:

  1. btol xde dayanya nk beratur kan.semata mata pergi nk pree tu.lainla kalau mmg dh ada area situ kan.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah