KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, August 30, 2012

LADYBIRD KEMBALI ...

.
ALOHA...

.
uols sure nw dh get ready nak makan lunch kan ... ? daku ni x tau pe nak makan , dr kul 10am td perut rs lapo sgt.. penat teguk air masak, phtu ngap benda cute ni >> SI LADYBIRD ..

.
tapi x knyg2 jgk ... ku ngap seketui je pun hehehehe ...
.

ko order dr CITRA CLASIK smlm pick up sekali dgn besday kek carot tuk bf adik ku .. adik ku nak wat suprise tuk bf dia le konon nya tu .. nnt ku tepek gambo.. nk tepek bau , x masuk plak dlm blog ni heheheheh .. tp mmg mengoda jiwa raga tui ler..

10 comments:

  1. dapnye ladybird..bdk2 sure suka tgk

    ReplyDelete
  2. cute la ladybird tue...geram nk mkn...

    ReplyDelete
  3. Falsya >> cute ... nk makan pun syg

    ReplyDelete
  4. mama tisya >> mmg pun , akil memula dpt tu dia dok tenung je... myb dia pk nak makan ke nak wat main .. heheh

    ReplyDelete
  5. Zura@Iwan >> ni kalau anak ko dpt , sure pgg kiri kanan

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah