KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, August 7, 2012

MACAM NINJA X... SAMPAI X NMPAK MUKA OCEY

.
Assalamualaikum sume...
.
suprise dgn tajuk entry ye... korg x cayo ke? meh tgk ..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


.
tlg jgn betui kan pc korg .. wakakakakkaaak...
.
ni kes aku dh kene selsema batuk .. pak ajil paksa aku pakai benda alah ni .. dia beli kt cokit last week , aku ingtkan tuk akil .. ghupe nye tuk haku ..
.
memula pakai ni umakaiiiii ketat seh .. lg2 part pipi , sian pipi gebu aku ni terkepit .. tp aku selesa la bernapas , ingt nak pakai dlm opis.. kang sume dok pandang aku kang haruuu ..
.

**** walau dh sarat .. saya mmg tetap naik moto huuhhuhu ... redhaaa je la

5 comments:

  1. comel..hahahaa..sarat2 naik motor tuh kene extra careful tau..seriau lak dgr..

    ReplyDelete
  2. Falsya >>> wakakakak comel le sgt tu kan ...

    tu ler, huby kene bwk slow2 jgk .. tp kalau kt highway tu je dia laju

    ReplyDelete
  3. Asfaliza Mohd Yatim >> yup betui2....

    td akil tgk 10x kali , cm x cayo ibu nye pagi ni jd ninja

    ReplyDelete
  4. Cayalah akak, walau sarat masih bawak moto..

    T.C ye ;D

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah