KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, August 17, 2012

MENU SAHUR RAMADHAN ke 28

.
Assalamualaikum sume..

.
sure dh ramai yg smp ke kg halaman kan ... aku keje lg tody , sok baru balik ganu ... ambik cuti smp 27hb .. 28hb baru start kejo .. aci ? hehehe
.
ni menu sahur td ... smlm pi bazar ramadhan , nmpak plak gulai kawah .. prghhhh terus suh pak ajil beli rm5 .. bnyk jgk lew, dan rs nye sodappp bangat ... x sia2 beli.. aku just masak sayur dgn telur grg je lew..
.


.

thn ni mmg tahun aku paling2 rajin la ... hari2 aku masak tuk sahur .. kalau x, sure grg nasi je psl malas.. nw siap masak lauk bagai. Kalau time aku x pose (psl gastrik or check up) pak ajil bangun pun makan skit jer.. sian plak kt dia... kalau aku bngun msk , emm even nasi penuh pinggan sure licin .. makan smp layan cite korea la kata kan ... pembwkan budak ler kut kan ..


4 comments:

  1. samalah aku pun rasa thn ni, thn aku paling rajin utk bgn masak utk sahur..hehe, w/pun menu nya simple2 aje kan..

    tp minggu terakhir ni byk lompong sikit..asik terlajak jerk sbb aku dh kibar bendera merah..hehehe

    ReplyDelete
  2. ermmm yumx3
    lepas nie x der dah menu bersahur huhuhu

    ReplyDelete
  3. zura, zura org trg ke?trg kat mana?

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah