KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, August 1, 2012

NEW PRINCESS IN THE HOUSE

.
Assalamualaikum sume...
.
alhamdulillah dpt lg berpuasa hari ni ... semoga tabah smp ke ptg.. sebenor nye aku ni dh burn pose 3 hari psl kene gastrik kuat last week , ingt nak terjah SOGO emmm xdapek ler.. melepek je kt umah , kene makan ubt uhuhhuhu .. angin bnyk kut dlm perut.. nw dh mintk ubt angin kt doc, kalau agak2 angin tangkap pinggang cm jumaat lepas, harus kene telan ubt itu ..
.
doc kalau bley x kasi aku pose psl dh sarat , tp aku rs aku ok lg tuk berpuasa ... myb kene ponteng jgk ler 1 2 hari gitu tuk selang2 kan .. mmg x leh pose direct ler jwp nye.. sayang ler nak ponteng pose huuhuh .. berpuasa dlm bulan Ramadhan ni feeling dia lain sgt2.. so agak rugi ler ..
.
mlm td akhir nye aku terawih duduk , mmg aku xlarat sgt .. smlm ptg perut dh berbunyi2 phtu atas moto cm nak pitam , myb kurg air.. keje opis plak bnyak , kalau kt umah mmg sah aku zzzzzzzz je . Weols plak berbuka kt surau , lepas makan baru ok .. cume aku x daya nak diri lelama psl ustaz baca surah pjg2.. tuk maghrib, isyak & witir ok leh berdiri  ..
.
opssss berbalik pd tajuk entry ... yup2, weols dh dpt bby gurl tp bkn bby ku lew.. :p .. bby ku kuor lepas raya... ni bby baru adik pak ajil yg dok kt subang ..  

NUR IMANI BATRISYA
3.2kg
29 july 2012 (3am)
.

chubby kan ? mato sepet .. ni kes umi dia suke sgt tgk cite korea .. hambek , nk tgk mato bby pun susah .. cm anak cine..
.
adik ipor ni kene czer pasal dh 6cm bukak , tp jantung bby x cantik .. air ketuban plak kato nye ada drh ... so doc x nak ler ambik risk .. terus czer.
.
anak 1st diorg ni photocopy peel akil .. mmg sebijik.. yg gurl ni time bby pun sama cm akil , tido je keja nye xcam abg dia..
.
anak2 diorg ni mmg ado tempias akil , myb psl akil pun rapat dgn pakcik dia yg ni


** bile tilik2 cm akil plak time baby2...

22 comments:

  1. sepet la comel.. hik3...
    tahniah yer ..

    ReplyDelete
  2. Alololo..tahniah la zura dpt anak sedara baru dan bakal dpt baby sendiri nnt.

    Yayyy..*terlajak over*

    ReplyDelete
  3. Mak lagenda >> amboi mak ... nak bby lg ker?
    nnt zr bg aura yeeee

    ReplyDelete
  4. ingatkan anak zura tadi...
    baca punya baca...rupanya...hehehe anak sedara ye...tahniah tahniah

    ReplyDelete
  5. comelnye baby..
    msti ko pun x sabar nak bersalin kan bila tgk baby..

    ala zura xpela ko terpaksa burn puasa sbb ada sebab yg munasabah..

    ReplyDelete
  6. alala.....tomey2...
    akak pun take care k..

    da sarat tuh....jaga diri!!

    ReplyDelete
  7. ♥cikmOt♥ >> heheh bkn anak kite ler dear...

    bby kite kuor lepas raya nnt due 20sept insyallah ..

    ReplyDelete
  8. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >>> aku nerbesssss... aduyai ..

    time melawat kt spital pun aku rs semcm je.. cm aku plak yg nak kene anto pi banak wakakakkakaka...

    emm tu ler, syg .. tp kalau trdesak mmg trpaksa burn jgk lew

    ReplyDelete
  9. atIEsAyAnGkAmU >> tq dik

    doa kan akk mudah banak ye

    ReplyDelete
  10. tomeinya..
    dekat sama dgn nama anak Mimie..

    ReplyDelete
  11. comelnyeeeee...cuti pose tuh dimaafkan..jgn paksa okayh..nnt melarat.

    ReplyDelete
  12. OMG!!!!dah bape lama tak masuk blog2 kawan2 ni...Ya Allah tahniah zura!!!!dh tau ke girl ke boy???alhamdulillah telah mengikut jejak 2nd batch hihihihihi...tp zura dh 3rd jugak la kan sbnrnya huhu

    ReplyDelete
  13. comeyynyer..congrats..:-)

    bestnyer baua bb kan..:-)

    ReplyDelete
  14. zura, moga di beri kekuatan dan kesihatan yang baik untuk berpuasa dan menjalani ibadah di bulan ramadhan yg penuh dgn keberkatan ini...amin...

    ReplyDelete
  15. Mimie_Zatun >> oh yeker?

    nama glam zaman skang

    ReplyDelete
  16. Falsya >> tu ler , kene hati2 jgk ...

    ReplyDelete
  17. genny da bomb >> halu awak ..

    tu ler , lama awk mnyepi .. bz ker?

    heheheh haah kalau ikut kan 3rd batch dh now ni... jantina dh tau , tp lum war2 kan :p

    ReplyDelete
  18. Gieyana >>> haku pung windu bau bby beb ...

    ko kalau windu cium Irfan kuat2

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah