KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, August 2, 2012

Pinggan Mangkuk Dari Tulang Babi !

.

.
Selalunya pinggan mangkuk yang dijual adalah diperbuat dari seramik mahupun kaca. Jangan terkejut jika anda terdengar ada pinggan mangkuk yang di perbuat daripada tulang babi. Pinggan mangkuk dan cawan dari tulang babi ini dihasilkan dengan jenama Fine YIYUN Bone China yang diperbuat dari negara China.
.
Jika anda seorang muslim, sila ambil berat tentang perkara ini. Waspada ketika membeli dan jika telah terbeli, ambil tindakan segera untuk membuangnya. Sebarkan perkara ini kepada keluarga dan kenalan anda. Lepas ni nak beli murah2 pun kena tgk !

7 comments:

  1. Mcm nie punye gaya pun ade..kene extra careful ngan bende2 mcm nie..

    ReplyDelete
  2. atie pun ade bace pasal neh..
    aduyai...sudah btul yea...

    ReplyDelete
  3. ya allahh .. macam2 lahhh skrg nie , nnaik takut lak huhuh

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, byk guna seramik..
    tq sharing yer

    ReplyDelete
  5. mual plak aku ngk pinggan n cawan mcm tu..tskk..apala nak jadik dunai skrg ni *_*

    ReplyDelete
  6. jom pakat guna barangan seramik buatan malaysia. ada sijil HALAL dan baik untuk kesihatan, ada pinggan mangkuk antibakteria untuk anak anak juga. Call saya 012 3585321 or email zanita@claytangroup.com untuk keterangan lanjut.


    Salam dari saya,
    zanita
    asst business dev manager
    claytan company.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah