KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, August 28, 2012

RUMAH HANTU KE NI ...

.
Assalamualaikum sume kwn2 ku tercayang muah2...

,
cmner percutian raya uols ? sure meriah kan kan kan ...
.
kali ni bg aku meriah jgk lew , walau x ckup korum .. tp di sebab kan thn ni ku beraya dlm keadaan yg sgt 'cute' wakakakakakk.. so rs la lain skit, phtu dpt plak pose lama (just tingal 8hari).. hrp2 lepas banak dpt ler ganti skit2.. then thn ni beraya dgn keto baru , bj baru (tempah khas)..
.
nnt aku story psl RAYA 2012 ye.. cz gambo dlm kamera gabak lg..

.
masa raya ke 5 weols dh berangkat ke Segamat dh , kasi peluang ler plak kt pak ajil nk beraya kt kg dia walauuuuuuu makcik2 dia xdak psl ikut rombongan bertunang anak buah pak ajil kt kedah , weols sah2 x folow kan .. kalau nak folow pun aku x nak ikut weh , bdn penat sgt dh .. mana x nye, thn ni raya dari GANU > PAHANG > GANU > SEGAMAT > MELAKA ... hambeekkkkk , mau lembek aku di buat nye.. kang x psl2 ic bby luor dr KL ..
.
dh smp segamat tu , weols ada le pi ziarah ke umah makcik pak ajil yg x join rombongan ke kedah .. pthu singah kt kubur arwah ayah & mak pak ajil , aku x turun keto ler.. baca doa dlm kete jer.. then terus diorg nak imbas kenangan kt umah pusaka diorg kt TAngkak ..
.
amacam ? agak2 korg berani nak dtg ehhehehe
.
kt umah ni la diorg berkumpul dulu .. nw dh jd cmni .. psl masing2 dh dok KL ..
.
last perkahwinan aku ler wat kt sini, adik2 pak ajil yg lain x merasa ler sanding kt umah ni ... time aku kawin , mmg besh ler psl umah ni besooooo .. meriah , dok ramai2.. pehtu time tu arwah ayah ada lg.. lg ler meriah kan ..
.
time tu dh ado 'cik ponti' .. cume aku x penah nmpak , pak ajil pun xpnh nmpak .. adik2 dia sume dh penah tgk , even makcik dia smp domam le psl nmpak ... bkn siap dgr & nmpak , adik pempuan pak ajil penah kene angkt lg wakakakak ngeriii ..
.
nw sume tingal kenangan je, nk masuk dlm umh pun masing2 x berani dh .. so weols tgk dr luor je lew..

4 comments:

  1. ada pernah dgr citer pasal umah nie .. tapi entahlahhh

    kalau akk memang takut lahh

    ReplyDelete
  2. ada ponti ke...huhu...

    aku ry thn ni biasa2 je..meriah tu meriah gk..tp sederhana....

    ReplyDelete
  3. sayangnya biarkan kosong mcm tu je..

    ReplyDelete
  4. Sayang kan kalau rumah ditinggalkan, sama macam tinggal kenangan.. :)

    Kalau MJ pun tak berani nak masuk jugak :D

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah