KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, August 30, 2012

SUSU HL JD PUJAAN HATI KU

.
SELAMAT PTG SUME..

.
x sabo nye nak balik, wakakakak entah le nape ye dak .. lawak tui le.. tp hati x sabo nak balik jmp anak teruna ..
.
pg td kan uols, ku bfast behun grg phtu kan kan kan .. lum kul 10am ku dh kebuluq .. cmner tu ? aduyaiiii .. haru btl lew.. terus teguk susu HL (sibbaik tergerak hati nak beli)..
.
nw daku xleh dh minum susu anmum psl doc ckp gule naik.. so nw susu HL ori jd idaman hati ku & akil.. smp weols berebut2 nk abis kan .. kalau beli harus beli 2 kotak terus wat stok , kalau 1 jer.. alamat nya kejap je lew abis nya..
.

11 comments:

  1. beb...aku suka sgt susu HL nieh...hihi

    ReplyDelete
  2. Memang sedap susu ni, tapi minum bila teringin je, kalau tak memang tak le..heheee

    ReplyDelete
  3. Zura@Iwan >> haku pung dh mula suke beb ... dlu suke yg DAISY nye brand , sebijik rs escrem vanila .. now xde dh

    ReplyDelete
  4. Myra Jay >> kiteorg ni dh kire ketagih dh ni wakakakakakak

    ReplyDelete
  5. oh susu anmum naik gula eh..kita prenant mmg mnum anmum..mjur lg..

    ReplyDelete
  6. Untuk ibu2 yg hamil,mmg elok la minum susu segar camih. Elok utk ibu dan sangat elok utk pertumbuhan bayi jugak.

    ReplyDelete
  7. wo wo...aku yg tak preggy ni pun suka minum susu HL ni tau...kena ada je stok kat umah tu...

    ReplyDelete
  8. MrS. F!zA >>> zaman ngdg akil mmg minum anmum , tp bile gula tinggi doc x bg minum ... kenelew minum HL ni

    ReplyDelete
  9. Mak lagenda >> oh elok ye mak ? mmg nw dh ado stok kt umah .. berebut2 minum dgn akil

    ReplyDelete
  10. wahida >> ko pun suke ye nok ... mmg sodap kan kan

    ReplyDelete
  11. aku pulak mmg x suka minum susu..aduihai...susu segar pun aku x leh masuk tau..risau gak ni..disbbkan x suka minum susu..gigi dh mudah reput..huhu..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah