KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, August 15, 2012

"TOLONG KAK NGAH KENE BAKAR"

.
'Tolong kak ngah kena bakar’

Oleh Kalidevi Mogan Kumarappa dan Raja Noraina Raja Rahim
am@hmetro.com.my

KUALA LUMPUR: “Mama tolong kak ngah. Kak ngah sakit. Kak ngah kena bakar,” rintih seorang remaja perempuan berusia 16 tahun ketika men
ghubungi ibu angkatnya selepas dipercayai dibakar teman lelakinya di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi kelmarin.

Dalam kejadian jam 3.
15 pagi itu, mangsa yang keluar bersama teman lelakinya berusia 19 tahun itu disimbah petrol sebelum dibakar menyebabkan terbakar lebih 25 peratus dari muka hingga ke pusatnya dan dilaporkan kritikal.

Bapa mangsa, Mat Zaki Mat Hussin, 45, berkata, anaknya, Nurul Firzanah yang masih bersekolah dalam tingkatan empat itu pergi ke rumah ibu angkatnya dan selepas tiba di sana, dengan kebenaran ibu angkatnya itu dia keluar untuk berjumpa teman lelakinya dipercayai untuk bersahur.

Menurut Mat Zaki, mereka yang sudah mengenali teman lelaki mangsa dan keluarganya tidak berasa syak untuk membenarkan mereka keluar bersama.

Bagaimanapun, katanya, jam 3 pagi, dia menerima panggilan daripada nombor yang tidak dikenali memberitahu Nurul Firzanah dibakar berdekatan Flat Wangsa Sari di kawasan terbabit.




.
NI LA SUSPEK YG DI BURU TU ... MUKE PENYANGAK ..




****** hish ... dlm bulan yg mulia ni , ada jgk manusia yg berhati SYAITAN ..

6 comments:

  1. memang muka penyangak tu...

    sok kat akhirat dia plak kena bakar...

    geram betul la

    ReplyDelete
  2. da tgk kt news pg td..kesian sgt kan...

    ReplyDelete
  3. la..siannya..berani tul..muda2 dah buat hal..

    ReplyDelete
  4. Tu la...zaman skrg ini bnyk sangat manusia berhati binatang...

    ReplyDelete
  5. kciannya. smoga llaki trsebut mndapat balasan stimpal

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah