KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, August 8, 2012

WW | BUNGA2 CINTA

munge tuk headband

.
Assalamualaikum sume..

.
aku kalau stress ke, salah 1 terapi diri ku dgn wat benda2 kreatif.. kalau dh start mmg ralit ler...
.
time2 sarat ni kwn2 ordr headband tuk anak2 buah diorg tuk raya... tp aku xambik dh now tau ... jgn order plak , aku x larat nak wat banyk2.. ayokkk.. ni pun ado kt 30 ketui menunggu tuk di siap kan ..
.
rezeki Ramadhan ..
.
tunggu aku lepas pantang baru aku aktif balik ye

14 comments:

  1. aler, baru tau ni...kena tunggu la nampaknya

    ReplyDelete
  2. alahh comel ..
    rajin mak yong sorang nie ;))

    ReplyDelete
  3. ♥cikmOt♥ >>>> jgn ngidam ye dear.. kang mak yong ni x smp ati ler plak ... ai ni lembut ati .. tp kuderat xdak dh ni .

    ReplyDelete
  4. ieda >> tq sis ..

    ingt lgsg x nk sentuh dh time ngndg, tp entah ler... ado je time sure ngadap punye..

    ReplyDelete
  5. lerr sama lak entry sal bunga hehehe..jgn paksa diri..jaga kesihatan sama

    ReplyDelete
  6. wow..kreatif nya zura...:)...shanteeekkkkk....

    ReplyDelete
  7. Bibu Wilda >> eh sama ye kak ... nnt i trjah blog akk ..

    ReplyDelete
  8. ~ana~ >> tq awak ... nk wat tuk anak sdiri x de anak pempuan lg...

    ReplyDelete
  9. eB >>> tgh ado mood kene wat , kalau xde mood 1 bln pun x wat2

    ReplyDelete
  10. Asfaliza Mohd Yatim >> pandai gitu2 jer as...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah