KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, September 5, 2012

BERBALOI2... PERSIAPAN BABY

.
Salam uols ..
.
dh lunch ker? today daku makan nasi campur .. smlm mkn behun , x smp ptg dh kebuluq terus ngap biskut 1 paket wakakaka .. lapo nye psl, so tody kene la makan nasi .. smpt tapau kari daging tuk mlm kang .. sian plak en somi kene masak ..
.
ni stok tuk baby baru , weols soping kt Leisure mall (giant) weekend lepas.. x sangka plak ada yg jenis promo cm ni tuk DYPERS.. sgt berbaloi2.. memula ingt nak rembat MAMYPOKO..tp di sebab kan hrga lebih kurg tp Dypers ni lg berbaloi , so rembat yg ni je lew.. dh le tingal 2 pax je time tu .. kalau x beli rugi . KEkok plak rs nye beli pempers wakakakak, dh berthn x beli psl akil dh lama x pakai pempers even mlm pun ..
.
masa nk beli tgk hrga kt2 rm60 tuk pax ni.. tp bile nk byr sekali tgk rm35+ je .. wakakakak luas rzeki bby ...

.
then lepas soping kt Giant tu , naik atas pi butik bby plak ... mcm2 lew pak ajil rembat , kebetulan dia simpan dlm rm2K tuk brg2 bby termasuk cost wad time banak nnt .. so rs nye aku decided nak banak kt HKL je la dari hosp putrajaya .. malas nak buang duit sgt, HKL lg ramai pakar .. so x risau , akil pun lahir kt sana.. HKL kan ibarat umah ke 2 aku ... dr remaja aku berkg kt HKL tu ..

.
ni la hasil rembatan kami ...
.
beli selimut, tuala, kelambu, brg2 mandian, sarung bantal .. emm apa tah lg.. tp bj x dh ..psl aritu dh abis rm200 beli bj je.. ni abis kt rm300 beli brg2 bby

13 comments:

  1. seronok kan buat persiapan orang baru...alahaii...kita lak yang tumpang sronok..

    ReplyDelete
  2. Bile la gamaknye dpt merasa..hehe

    ReplyDelete
  3. ♥cikmOt♥ >>> sonok cmpur nerbes ... xtau kali ni kuor kut mana ... aduyaii

    ReplyDelete
  4. Falsya >> insyallah ....

    nnt pi umah diah x ? nnt awk snap gambo dgn akil ye.. mana tau kut2 sangkut aura dia cm kwn2 zr dpt

    ReplyDelete
  5. mmg bebaloi2 la wey...alhamdulillah rezki bb baru ni...

    ReplyDelete
  6. aqil hari tu czer ke zura? eh xpe ke panggil zura ni? ke kakak? heheee...
    alamak, kita pun nak kena prepare jugala... tak ingat pregnant.

    ReplyDelete
  7. Zura@Iwan >>> tu lew.. rzeki bby kan .. dpt plak stok yg promo cmni

    ReplyDelete
  8. syawalsimpsons >> hai mak jemah .. tq sudi terjah teratak kite

    ReplyDelete
  9. ch@ >> haah cha... time akil czer , masa time 1st bby normal ... so kali ni xtau la kut mana ...

    ** xkisah , mana2 pun bley ...

    ReplyDelete
  10. Skrg ni Drypers kerap gak buat promosi dia bg hadiah, aku dua2 anak aku setia dgn drypers..

    ReplyDelete
  11. meriahnyer buat psiapan baby.. seronak lak nengoknyer

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rejeki baby. tak sabar lak tunggu zura deliver ni ;)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah