KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, September 12, 2012

BERJEMAAH OPEN RAYA DI UMAH CUTEMUM & SWEETMUM

.
Salam ptg sume... fuh besh nye dh ptg...
.
sok geng2 dept ado away day kt KUantan .. daku xde nye ler nak pi, wat nye sakit time tu mau x haru nye.. dh ler for staff only pi 3hari .. so ku keje je lew sok dgn luse.. phtu cuti pjg yehuuu ..
.
last wekend ku mmg gigih ler trjah umh2 yg ku dpt jemputan tuk open raya.. haaa hambek , makan smp senak perut aka dyria wakakakakak.. lawak tui le.. di sebab  kan tgh tunggu time je nak banak .. b4 banak kite makan puas2 phtu jmp kwn2 kan .. leps ni kene kuarentin kt umah selama 2bln ..
.
sabtu lepas ado jgk ler kat 4 umah ku pi .. wakakakakakk .. memula pi ambik kek besday adik ku kt kjg, mmg tepat la psl lepas tu open house umah CUTEMUM & SWEET MUM kt bangi... x jauh mana pun, laju je lew weols terjah ... sibbaik daku col dlu cz ado plak khemah lain area2 situ , sibbaik x benti .. kalau x wat malu ajew.. heheh
.
smp2 je terus park , pehtu ku mencarik2 jgk lew mana ler kwn ku sorg ni kan ... kalau ikut SWEET MUM ni kwn 1 skolah time menengah dlu but xde ler rapat pun, kenal gitu2 je .. x sangka plak dgn berblogging ni merapat kan weols heheheh .. phtu adik ipor Sweetmum pun geng blog jgk .. alng2 dpt jmp sekali ..


.
sapo x pi serbu rugi ooo .. mkanan nye sgt meriah , smp naik ketat perut... bby pun diam je myb psl kekenyangan wakakakakak..
.
lpas balik tu .. trjah umah kwn2 lain tp sibbaik sume area2 cheras je..

14 comments:

  1. bestnyeeeee dpt berjemah..hehe..

    ReplyDelete
  2. betui2..sblm bsalin mkn la puas2 apa yg tingin tu...nnti kena pntang ..huhu....

    kena mnahan sbr la kan..

    ReplyDelete
  3. wah best tuh dpt kumpul ramai2 :)

    ReplyDelete
  4. Falsya >> tu ler.. mmg besh berjemaah lg2 tuk org yg nk banak ni kan

    ReplyDelete
  5. Zura@Iwan >>> heheheh kan kan kan ... nw pun xde ler lalu sgt nk makan , but ok lew dr berpantng , hrus mcm2 xleh makan lg2 kek CHOC huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. hihi..itulah kan zura mmg aku rasa sbb blog la yg buat kita jd rapat..
    hope jalinan persahabatan akan terus kekal.

    tq dtg jgk w/pun tgh sarat, betul ler tu nnti dh berpantang x leh nak suka2 makan lg dah..

    ReplyDelete
  7. rezeki makbuyung mkn smp ketat perut

    ReplyDelete
  8. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> haah kan kan kan ... x sangka dgn berblog leh wat jejak kasih ... jd makin rapat ..

    tq jgk cz sudi jemput weols

    ReplyDelete
  9. ana >>> haah , mana lg kan .... eija ni pun dak Perimbun jgk

    ReplyDelete
  10. mama tisya >>> smp mengah ler nak mkan.. wakakaka

    ReplyDelete
  11. jumpe kawan2 dapat makan2 & tukar2 cerita..paling best:)

    ReplyDelete
  12. seronoknyaaa jumpe blogger sambil2 OH nie yeee .. ;)
    jumpe tukar2 citer best kan ;)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah