KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, September 14, 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

.

salam ..

.
1st time nk try join segmen dr OTAI yg glam ni .. segan ler jgk psl rs nye daku ni x de glam cm blogger otai ni.. tp di hrp2 dpt ler menarik perhatian otai ni tuk pamerkan link blog ku kt blog dia nnt..

.
kali ni try segmen dari blog famos HH...
.
dia tgh nk pomot tuk letak link blog ke blog dia... blog otai ni mcm2 cite yg korg crik ado .. mmg mcm2 ler.. ckp je nak tau apa sume ado ... start dr politik smp ke artis sume ada kt blog otai ni .. kalau nak tau psl toturial blog pun ado jgk ... so rajin2 le review ye ..

.
meh terjah >>> SINI
.


3 comments:

  1. dari segmen yang sama
    sambil2 tu
    jom join JOM SINGGAH GIVEAWAY
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  3. datang sini dari segmen yang sama... dan follow

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah