KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, September 4, 2012

DEBARAN MAKIN TERASA ... DUP DAP DUP DAP

.
Assalamualaikum sume..
.
sory la x smpt lagi nak tepek cite psl raya .. wakakakakak walau dh lmbt tp masing2 still dlm mood raya kan kan kan ..
.
ni nak story kes khamis lepas.. masa balik keje , naik je ke rumah ... as usual ler lepaking2 wif akil.. en somi tung tang tung tang kt dapuq masak our dinner (tq huby).
.
then bile dh rs ok skit, nak bangun pi mandi & mandikan akil .. time bangun tu tup2 terasa perut sakit sgt2.. waaaaaaaaaaaaa CUAK menguasai diri .. mmg dado ku berdegup kencang lew.. xleh di bygkan .. aku terus duduk balik, dh wisau dh ni .. mcm2 ku pk , dh ler bj sume x packing lg.. malah hape pun x ready lg (bley gitu? ) .. time akil, msuk jg 8 bln beg dh get ready dlm keto .. kali ni hape pun x siap lg..
.
bile dh rs2 ok tu , pe lagi terus gigih korek balik bj2 akil zaman bby , kumpul2 terus basuh .. phtu pack bj2 aku plak .. ambik dlm 2 3 set gitu lew.. then kemas2 apa yg patut..
.
lepas mandi , makn2 baru rs perut lega.. kahhhh myb bbz aku lapo sgt2 kut psl nk kul 9pm dh time tu ... mau x kebuluq kan ..
.

 .
time kumbah2 bj lama , terjmpa plak bengkung akil yg banyak ... ni kire bengkung keturunan psl atok yg kasi .. enth2 aku pun penah pakai bengkung bby tu dolu2..

17 comments:

  1. tetiba kita pun turut berdebar...adehhh

    ReplyDelete
  2. cfm berdebarkan wlaupon dh ada pengalaman melahirkan..all the best k..:-)berde

    ReplyDelete
  3. huishh kalau akk pun debar juga diik wehh, haa las nie cepat2 kemas tau :-)

    banyak bekung tuuu, aah memang kalau bekung lama boleh pakai lagi sbb x guna lasak kan, dan kain dia tahan lama kan :-)

    ReplyDelete
  4. uihhhh memang berdebar, kalo tetiba sakit, brg2 baby tak kemas lagi. kena cepat tu

    ReplyDelete
  5. ♥cikmOt♥ >> heheh awk pun debor jgk yeee

    ReplyDelete
  6. gieyana >>> pengalaman 5thn yg lalu beb .. so bile ado yg ni rs cm 1st time plak ... ko nnt sure gitu psl nureen pun dh beso ..

    ReplyDelete
  7. sis ieda >>> wakakak akak pun debor jgk ke?

    haah kak , kain dolu2 mmg tahan lasak ... bj ngndg pun ado yg zr pakai mama punye time dia ngdg kan adik zr .. mmg tahan sgt..

    ReplyDelete
  8. ♥MAMASYAZA♥ >>> huuhuh tu psl ler laju2 je kemas aritu ... sibbaik lum banak lg, psl ada yg x ckup lg.. heheh

    ReplyDelete
  9. Dup dap..dup dap..x lama jerk lagi ni zura, mmg tgh tunggu hari kan..Moga dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete
  10. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> mmg dh x lama lg dh .. x smp 2 week dh kut .. uhhuhuhu nerbesss

    ReplyDelete
  11. weii slmt hari raya beb..maaf zahir batin

    ko bila meletup..:)

    ReplyDelete
  12. huhu...
    tetibe teringat time nk melahirkan qisya plak...
    huhuhu..

    ReplyDelete
  13. el >> salam lebaran beb ..

    lg 2 minggu beb .. nerbesss

    ReplyDelete
  14. atIEsAyAnGkAmU >> teringat2 kan ...

    akak ni psl anak dh 5thn , so dh lupe wakakak

    ReplyDelete
  15. mmg nebes kan..wpon banak 2-3x pun rasanya tetap sm...

    neway...aku doakan smoga ko slmt semuanya....x sbr plak aku rasa...hehe..aku plak yg xcited..hee

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah