KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, September 12, 2012

HERO TRANSFORMER BARU | PHOTOSHOOT WITH THE LITTLEBIGSHOOTS

.
Assalamualaikum sume...

.
fuh x sabo ler daku nak cuti2 msia ni .. x larat (muak) nak dtg kejo, malas nak luah kt blog ni... tp yg penting apa yg berlaku ada hikmah nya..

.
ni plak weols pi rembat promo photoshoot (lagiiiiii & lagiiiii) dari The Littlebigshoots Photography.. diorg wat promo tuk raya time tu, di sebabkan aku ni sukeeeee tui ler berphotoshoot sejak ngndg kali ni .. so pak ajil pun redha kan je la (lg pun bkn dia byr, harus dia ok je kan kan kan .. kalau ikut hati dia , dia tensen dh tu wakakakakakak letey nk melayan kerenah bini dia)
.
weols booked 9hb sept yg lepas, kalau ikut dh full .. tp ku mintak jgk that date bkn pe takut weekend ni x sempat cz dh banak kan .. so di sebabkan sian , owner nya siap bukak 1 time special tuk mak yong dedek .. YEYYYY i likeeee...
.
tu pun jgn x tau weols b4 nk pi tu sempat pi open house kt Ukay .. tp time nak balik, masyallah jem teruk x yah ckp lew .. siap pak ajil kene pusing2 tuk crik jln clear.. aku siap sms akk KC (owner TLBSP) tuk postpond , tp dia ckp dia leh je tunggu cz dlm studio... fuh legaaaa... tp weols lambt dlm 1jam ocey.. sian nye la kak KC (mintak maap bnyk2).. tp kak kc okeh je, aku plak serba salah psl lmbt smp ..
.
bile smp studio dia kt Prima Saujana Kajang , fuhhh kagum jgk lew (ye lew studio sdiri kan).. mmg sgt selesa... then terus je shoot, sibbaik mood masing2 ok.. weols pakai bj meroh menyala2 (bj raya pertama).. pak ajil tu walau dh lenguh kaki, gagah jgk ler berbj melayu siap complete, same goes to akil ..
.
memula tu weols agak segan2 jgk ler , ye lew almaklum lew kan 1st time jmp kak KC yg sgt cute tu , tp bile masing2 dh warm up .. smp x smpt kak KC nak setting lampu wakakakakak.. huru hara jap ..
.
si akil plak as usual ler memula malu sgt2 le psl anak dara kak KC ado , adehhh teruk tui malu dak si akil ni , ngalah kan anak daro kan .. tu mmg ikut peel ayh dia ler.. cme akil bile malu muke x merah wakakakaakakkaakka... then bile anak dara kak KC dok lepak kt luor.. baru akil ok..
.
memula shoot sume ok lew kan , then bile part akil sorg2 tu emmm mule dh dia naik sheikh... wakakakak sonok sakan dpt posing habis2an .. kak KC plak mmg sgt2 le peramah (nmpk tui sifat ke ibuan kak KC melayan akil).. kak kc dh ada 3 org anak , nw tgh ngndg .. myb nk aura akil kut kan kak KC ? hehehehe ... mmg sonok kak KC snap2 gambo akil sorg2 .. emm pe lagi dak teruna tu sonok sakan ler nak posing.. aku pun suprise cmner akil leh mudah posing cmtuh , entah mana dia blajor..
.
uols tau , smp aku rs leh di kire bape je gambo aku berdua dgn pak ajil , yg lain2 sume gambo akil .. kak KC plak naik sheikh sonok sakan snap gambo akil .. heheheh layan kan je ler .. bile part aku posing or pak ajil posing, muke akil lain mcm (lain mcm psl x puas nk posing..sabo je ler)..
.
di sebab kan weols peserta last dan di sebab kan kak KC nak upah akil psl pandai posing tuk dia... dia dgn rela hati suh akil pilih costume lain tuk di gaya kan (cm kt bwh tu ler).. mmg rambang mato akil, cume x bnyak saiz dia (dia kan tinggi).. so dpt 2 helai .. puas ler dia wat gaya ..
.
kan betui ku ckp ... lum apa2 dh start jd model dh dak bertuah ni ...
meh terjah >>> SINI

12 comments:

  1. wahhh bukan main lagi si akil ni pose...gayo macam superhero ni

    ReplyDelete
  2. OO Kak KC ni..akk selalu print gamba kat situ..services pantas.Murah jugak photoshoot cam nak try pulak.

    Re: smlm melawat mak Sya..no words could ever describe the feelings..see for you self then you know.

    ReplyDelete
  3. syawalsimpsons >> wakakakak psl dia tau trasformer gaya cmno kan ... harus ler kene tiru ...

    ReplyDelete
  4. Bibu Wilda >> oh for sure akak kenal kan .. psl dokat je dgn umah akak ..
    nnt try photoshoot plak kak ...

    ** oh yeker? ada baca blog sya.. mmg sodih lew ..
    nk pi trjah daku ni tunggu time je ...

    ReplyDelete
  5. amboi...sakan la akil posing dier...

    mn lg gmbr bebs?

    ReplyDelete
  6. Zura@Iwan >> mmg sakan weh ..

    gambo lebey2 nnt dlu ye... ni baru sneak peak je ..

    ReplyDelete
  7. kak,sy teringin nak photoshoot dgn asben dan anak2..:D

    ReplyDelete
  8. @lfidah @dim >> aci je wat fida... bile lg kan ... ambik yg tgh wat promo ... berbaloi2

    ReplyDelete
  9. wah akil mmg ada gaya superhero..:)

    Zura ko mmg rajin ler berphotoshoot cenggini, aku ni teringin gak dr dulu nak berphotoshoot tp ntah ler knape x terbuat2 lg, nasib ada gak pic studio kami 4 beranak.

    ReplyDelete
  10. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >>> tu le .. siap ado gaya tu ...

    aku x tau ler , time nndg kali ni mmg sgt2 teruja nk berphotoshoot wakakakakkaka... jgn bby aku jd model udah lew... model tutup aurat x per... laki aku x leh wat pe dh ,redha je lew dgn peel bini dia wakakaka

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah