KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, September 14, 2012

LAST DAY KEJE ..sob sob

.
Assalamualaikum sume

.
SoB SOB ... today my last day kt opis ni , sedey nya la hai ... bkn pe, kalau ada rzeki ado ler lg daku di sini, kalau x... kt tmpt lain la jwp nye.. but rs nye for now malas nak pk.. pk nerbes nak dpt ahli baru lg besh kan kan kan ..
.
semoga ahli baru kuor ler dlm 2 3 hari ni, kalau bley xnak le induce .. dh penah merasa dh time akil dlu .. fuhhhh ..

.
di kesempatan ni daku nk mintak maaf dari ujung rambut smp ujung kaki andai kata ada tersilap & terkasar bahasa di sepjg perkenalan kite ye.. dan di sepanjang daku berblog ni.. kut2 ada kata2 dlm blog ni yg menyakitkan hati uols , ku mintak maap bnyk2.. tu antara sedar atau x ..
.

baju raya thn ni , dh cm raya gong xi fa chai kan .. wakakaka

.
insyallah daku akan berpantang kt umah mama ku di cheras bt 8 (area2 leisure mall, Pasukan gerakan Am atau sapa2 yg tau HVD dolu2 .. haaa dokat le tu).. kalau sudi , nnt terjah lew ye..
.
banak plak , rs nye cm x jd je nak pi hosp putrajaya.. myb setia di HKL kut.. tgk ler mana yg sempt ..

4 comments:

  1. sue pon egat tak mo beranak kat hosp putrajaya...mm....moga semua selamat.amiinnnn

    ReplyDelete
  2. semoga selamat semuanya... seronokkan nak dpt baby baru....

    ReplyDelete
  3. jap je ko dh nk bsalin kan....

    sedih plak n3 ko ni...neway aku doakan yg tbaik utk ko n bb yer....

    apa2 hal rojer aku yer..update psl ko..ada no tepon aku kan? aku ni jarang FB beb....BBM pon x de...so nk tau update psl kwn2 ni ssh sket..huhu..

    ReplyDelete
  4. semoga akak selamat melahirkan..

    comey la baju raya...heehhee

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah