KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, September 13, 2012

MEJA KU , KENANGAN KU

.
Assalamualaikum sume..

.
fuh x sabo nye nak cuti .. nak bangun subuh pehtu smbung zzzzzzzz aci gitu ? wkakakak... sok last day la ku keje .. phtu cuti pjg..
.
korg nak tgk meja kerja ku .. nak tgk ler ye

abai kan yg bwh meja tu ye..

.
aku ni Admin je.. tp tgk ler atas meja dh x de view meja dh .. penuh dgn kertas kerja.. aduyai , banyak kan ... haaa , nw dh dkt2 nak abis keje kt sini aku dh agak malas nak kemas.. bley x?
.
tp di sebab kan kerja aku nnt kwn aku yg akan ganti , makna nye aku kena la kemas skit.. kasi teratur.. sian plak kt kwn aku tu kan ...
.
aku kalau ada lg kt company ni maka nnt kite akan ketemu lg 3dec nnt .. kalau x , makna nye aku dh start keje kt tmpt lain wakakakakak.. x pe aku redha je, apa yg berlaku insyallah ada hikmah .. nw aku x nk pk sume tu psl nnt serabut otak aku , nw aku di awang2an dok pk bile la bby aku nak kuor dr perut mulus ku ni ... semoga mudah dia keluar (doa kan ye kawn2)..
.

5 comments:

  1. hihi, biasalah bila dh tunggu hari ni mmg pikirkan kandungan bila baby nak kuar jerk..insyaallah moga dipermudahkan proses bersalin nnti..amin..

    ReplyDelete
  2. fuhh seronok cuti
    tapi kalau cuti x der pantang2 nie layie best kan ;)

    selamat bercuti dan semoga selamat melahirkan dik ! .. ;)

    ReplyDelete
  3. moga akak selamat bersalin...

    tk sabo nk tgk baby cute tuu..
    heheh..

    ReplyDelete
  4. semoga semuanya slmt bebs....

    syok woo cuti pjg..hikss

    ReplyDelete
  5. dah lebey kurang haa meja kiter2 ni...kakkakak

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah