KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, September 6, 2012

MODEL BAJU PONEY

.
Assalamualaikum & selamat pagi sume ... dh bfast ker? daku makan roti serat wif peanut butter strwbery & cheese bersama susu HL .. alhamdulillah knyg.
.

korg kalau pi butik PONEY penah nmpak x poster ni ???


 .
ni kes b4 raya .. aku tgk ada plak sale 70% kan (kalau 50% tu x tergoda sgt).. so pe lagi harus di terjah , kebetulan nk beli skit(sikit konon nya kan) bj akil & jeans ... jeans dia kebyakn part perut ok, part labuh emmm KO dh .. dia ni mmg sgt cpt tinggi , abis sume senteng2 dh .. so kene lew ibu dia beli hok baru , nk tunggu ayah dia alamat nya x bersuor lew raya nnt .. x pe lew , kebetulan ibu nya ado duit lebey kan .. harus le belikan (sementara bby baru x kuor lg)
.
time dok pilih2 bj tu .. tup2 ternmpak lew 1 kemeja biru ni .. smart jgk lew ado jgk potongan 70% .. aku terus suh akil try, time tu tinggal 2 helai je lg.. aku doa moge2 ado lew saiz akil, masa akil try 8thn punye ok la, cme nmpak beso skit.. phtu try yg 6thn , mmg ngam2 cun ... terus rembat .. 
.
time akil posing2 depan cermin , aku terpandang la poster (kt atas tu) aikkkkk x sangka ado plak model pakai .. smart jgk .. akil ckp " ibuuuu .. mcm akil la bj dia".. amboi2 kan anak aku ni , nk jd model ke.. wakakakakkaak
.
balik umah terus le nak posing sakan ..  



16 comments:

  1. akil si tinggi lampai yang hensem...:)

    ReplyDelete
  2. Memang pun boleh lawan model tu Aqil. Betul auntie tak tipu. Hensem..:)

    ReplyDelete
  3. syawalsimpsons >>> encem ? tq untie... kalau nk ngurat ado borang lebey lg

    ReplyDelete
  4. ~ana~ >> huhuhu mmg tinggi pun dak bertuah ni

    ReplyDelete
  5. Mak lagenda >> tq untie mak ...

    dia nak tido pun nk smart Mak .. fening daku

    ReplyDelete
  6. Kakzakie >> ayok kak .. lwn model ye.. ?? kalau nk jd model tuk bj muslimin pe ..

    ReplyDelete
  7. irfan pun ritu bj ry beli PONEy brand..hehe

    ReplyDelete
  8. ala hensemnya aqil... bule jadi model ni...

    ReplyDelete
  9. Zura@Iwan >>> ank teruna awak kan dpt aura dr akil.. harus dia pun lepas ni pandai posing

    ReplyDelete
  10. msredcheesecake >> heheheh model ye.. tp dia ni pemalu yg amat2

    ReplyDelete
  11. kacak-kacak. tak lama lagi harus Poney ambil akil jadi model. hihiii. pening cari baju dak lelaki. yg bakal keluar ni pun lelaki jugak, sarung baju abg dia ja, mls nk mikir. hahaaa.

    ReplyDelete
  12. kacak-kacak. tak lama lagi harus Poney ambil akil jadi model. hihiii. pening cari baju dak lelaki. yg bakal keluar ni pun lelaki jugak, sarung baju abg dia ja, mls nk mikir. hahaaa.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah