KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, September 7, 2012

SAYA SUDAH 38 MINGGU

.
Assalamualaikum & selamat ptg sume...

.
jap lg nak pi check BSP tuk kali ke 3 .. tuk 2 x td BSP bwh dr 5, mmg lega sgt2 lew.. tuk ptg & mlm nnt xtau cmner cayo nya..
.
xsangka pejam celik pejam celik usia kandungan dh masuk 38minggu , fuh nerbes nyaaaaa... kengkawn lepas sorg .. sorg dh banak .. aku pun dh rs perut mengeras kerap kali .. tp tu kire false alarm . Yg alarm btl x tau la bile nye, hrp2 lepas 14hb la.. cz time tu aku mmg dh x keje dah .. so leh rest lebih kt umah , time tu hrp pak ajil alert la dgn hp dia.. tp sure dia suh aku rehat kt umah abah mama ku .. emm x tau lew..
.
perut haku pun dh leh tahan berat nya, ramai ingt kembo.. kali ni kene strech mark le plak, adeh agak buruk la skit, sibbaik skit je.. time akil dlu xde, cun je... phtu nw perut ku dh mmg turun btl ..
.
jgn terkejut, walau dh sarat cmni still pg balik keje naik moto eceyy... nw bile smp destinasi sure montot aku kebas wakakaka, dh x selesa dh rs nye.. nk suh pak ajil bwk keto kang kul bape la nk smp ke opis/umah .. sian plak nnt akil tunggu lama kt tadika, x pe la aku bekorban skit, x lama dh pun kan

.
detail :
tinggi rahim : 38 cm
HB : 10.1 ( emm ttp rendah .. but still ok )
degup jantung bby : 130
berat aku : 70kg (wakakakakak) .. tp x naik bnyk cm akil ..
.



.
harap2 bby ibu ni lahir dgn mudah, selamat & sempurna.. yg penting jd umat Islam yg benar.

16 comments:

  1. mudah2 han dipermudahkan semuanya.38w tu akk 3-3 dah kuar.. tak penah sempat 39-40w ..tak sabar sumenya nak kuar heheheh

    ReplyDelete
  2. re:rumah kampung la tu tapi nak moden sket hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhhh tak lama lagi.....
    bestnya...
    i sangat rindu bau baby

    semoga selamat yer..
    get ready....


    ibu si fatin

    ReplyDelete
  4. Bibu Wilda >>> akil pun kuor 38minggu kak , awal 2 minggu from due date... tu yg daku nerbes yg amat ni .. aduyaiii ..

    ReplyDelete
  5. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ >> pe lagi beb , kasi fatin adik sorg lg lew... aci gitu ?

    ReplyDelete
  6. hope selamat bersalin nanti yer..
    tinggi rahim 38cm jugak.. uyun punya dah turun 35cm..tapi tah bilalah die nak keluar.. wat masa nie kenalah g kerja.. bosan..

    ReplyDelete
  7. sue baru 36minggu...tinggi rahim 35cm...alhamdulillah..moga kiter2 semua bersalin dengan selamat...amiinnn

    ReplyDelete
  8. alhamdulillahhh
    x lama dah tuuu
    insyallahh di permudahkan ;)

    ReplyDelete
  9. wah bertahan lg ko naik moto zura,
    alhamdullillah baby ko sihat sampai skrg..naik motor ni bkn ape, gegar lebih..

    nnti dh bersalin inform la ye, boleh kami dtg melawat..

    ReplyDelete
  10. Cute Mum >>> semoga kite selamai bersalin dgn mudah ye yun ...

    em tu ler, myb psl bby zr ni tinggi kut.. so montot dia tinggi wheheheheheh

    ReplyDelete
  11. syawalsimpsons >>> awak pun dh lama dh pun kan ... nerbes

    ReplyDelete
  12. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >>> kerna kasih ku turutkan cewahh kan ..

    gegar2 x yah ckp lew beb , laki aku tu kdng2 entah mana dia tgk trhentak bumper, fuhhhhh sengal part2 bwh ni ...

    ReplyDelete
  13. Amennn.. mudah2an azura akan mudah melahirkan.


    Pssst..kalo tgk pic tu, tinggi terpacak idungnya bakal baby baru nih

    ReplyDelete
  14. salam...Semoga selamat melahirkn.Bestnya dpt babyyyyy...

    ReplyDelete
  15. tahniah... dh time tuh nmpknyer. semoga segalanyer dipermudahkan. aminnn :)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah