KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, October 31, 2012

KERINDUAN MELANDA | NK ABIS PANTANG DAH

.
Assalamualaikum kwn2 ku tersayang ..

,
korg sihat x? ku doa kan semoga kalian dlm keadaan ceria dan bahagia ye..
.
sory la sgt2 time berpantang ni x smpt nk berblog or BW .. takat berfb tu pun kt hp jek. sgt2 windu saat berblog ni.. tp bband ni selalu je wat hal ..
.
nw ku dh masuk 40 hari dh , rs cm kejap kan .. tp bg ku rs cm lama ooooo... kali ni lps 44 hari ku akan balik ke rumah sdiri , time akil dlu hari ke 56 baru kuor umah .. time amni ni mmg jiwa meronta2 nak kuor.. even hari ke 26 dh kuor pi spital , phtu hari ke 30 pi klinik cucuk amni 1 bln .. then hari ke 35 pi leisure mall plak beli breast pum ..
.
mcm2 nk story kt korg , nnt ada masa terluang aku cite ye.. cz banyak jgk kisah trajis time banak or berpantang amni ni ..
.
doa kan semoga semua nya selama ye uolsss..

.
salam sayang windu dari ku

2 comments:

  1. waaa....sekejap nya masa berlalu....rasa mcm baru je lagi zura bersalin...

    ReplyDelete
  2. saya tak suka tempoh hari berpantang tue.lama sangat nak tggu 44 hari tue.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah