KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, October 1, 2012

WAJAH PUTERI KESAYANGAN KU

.
Assalamualaikum sume kawn2 ku tersayang .. 

.
ada yg windu daku x? kalau ado sila angkt siku heheheheh ..daku pun windu sgt2 kt uols.. tody ambik kesemptan tuk byr sume bil2 phtu lepak tgk fb kejp then bukak blog.. rs cm dh bersawang plak blog ku .. bukk dr white bb x besh ler.. lambt benor .. 
.
ni ku titip kan wajah puteri kesayangan hamba ye.. korg tatap le puas2.. 
.
nama penuh : Nur Amni Khairina (ketenangan ku / kebajikan ku)

 wajah hari ke 2


.
now dh hari ke 10 daku sah jd " MAK TANG".. dh upgrade dari "MAK YONG"... rs cm lama ler plak , x sabo nk tungu hari ke 44 pthu leh kuor umah yehuuu .. tp part mkn dan ehem2 tu kene 100 hari (sama cm akil) baru padat , sendat dan mantopp.. dak gitu ..
.
now xleh berbengkung lg, just tepek param kt dahi (psl tkut angin msuk) ..phtu dh 3 hari di urut2 ..mmg besh arr... 
.
memula kuor wad tu aku cm kene sintom sedey aka moody uhuhhu sian kan, rs nk nangis je .. pas nangis ok .. myb ado kut mak2 tang yg kene gitu kan.. tp tuk hari ke 4dan 5 je, phtu dh ok dh ... then kene mandi air rebusan daun2 (org ganu pangil air serum).. perut x kempis lg uhhuhuhu sodey , yg ni slow2 ler.. no hal punye. 
.
bby gurl plak sgt kuat nyusu , memula kene campur jgk psl susu x bnyk dan cair, pening aku pk cmner nak wat smp x ckup tido tau (bby melalak2).. ghupe nye lepas di urut, fuhhhhh bekalan susu bdn x putus2.. smp penat nk kejut anak dara bgun suh nyusu , so tuk mak tang2 yg risau susu xde tu .. jgn huru hara terus nk beli supliment plak .. uols pi berurut je ..insyallah bnyk la susu korg .. 
.
aku ni cm rs dh lama melepak kt umah , huuhuh boring le plak .. ye ler selalu kan bz je , sure ado je benda nak di buat nye, ni nak kene duduk baring (kecuali tody) ni pun psl rs bdn dh ok sgt2.. sakit czer pun dh kurg berkat urut .. mmg lega, kalau x rs cm org x de kuderat tau ... 
.
nnt le smbung lg ye... nk pi baring , madam beso dh bising .. 
.
sowe psl x dpt nak BW kwn2... taip pun laju2 je ni .. 

.see uols nnt ye.. wasalammm

9 comments:

  1. comelnye baby...mesti abg akil selalu buli kan...

    selamat berpantang ye...

    ReplyDelete
  2. Tomey sgt amni,
    pic hari ke-2 muka amni ada iras pak ajil..anak ayah kot ni..

    dpt urut n mandi air rebusan mmg lega rasanya..Selamat berpantang Zura, xpe slow2..

    ReplyDelete
  3. alahh comelnyaa dia
    merah !
    sure putih nie nanti ..
    alhamdulillah semua dah selamat
    biasalah dikk .. simptom2 ibu ngandung dah berakahir , bermulalah mood berpantang pula keke ;)
    selamt berpantang dik .. jaga diri baik2 tau ;))

    ReplyDelete
  4. comelnye zura oiiiii...putihnye lahai..nak jugak jadik mak yong!!...congrats bebeh!!..

    ReplyDelete
  5. halah halahh..babyyy..i like bau babyyy..umm wangi wangiii..congrate zura..dah duo anak ekau..hohoh :P

    ReplyDelete
  6. sweet yr bb girl beb....:-)

    betui2...lps berurut..sure ss kuar byk....hikss...

    ReplyDelete
  7. tahniah kak zura. comel bby..abg akil sudah ada kawan.

    ReplyDelete
  8. tahniah akak..

    cumilnyer bbyy!! putih orgnyer...

    selamat berpantang kak!!

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah