KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Sunday, November 11, 2012

ANUGERAH SKRIN 2012 PALING TAH HAPE2...

.
Assalamualaikum sume...
.

heheheh mlm plak ku update blog , siang2 x smpt ler psl now dh bley pi jalan2 .. yehuuuu ... dh dpt lesen dr mem beso tuk kuor umah ..
.
sabtu g ziarah adik ipor ku yg baru operate idung dia (salur pernafasan ado prob skit) lepak2 dlm kul 6pm gitu pehtu balik ..
.
haaaaaaaa ni baru ado time nk komen psl ASK : ~~~ then mlm nya tgk ASK 2012 (Anugerah Skrin), memula x dpt tgk psl anak teruna sibuk berebut remote tv , dia nk tgk katon .. phtu bile dia dpt lappy baru ler kiteorg dpt tgk tv .. aku ni punye ler xcited nk tgk ASK thn ni kan ..

.
sekali bile tgk dlm1/2 time , mule le terkerut2 .. pening tgk konsep ASK thn ni.. tgk jgk ler lg kan , mule ler menguap ... dh rs cm merepek kerepek je.. nmpak sgt diorg ni x ckup latihan lew.. sgt buat2..
.
lg lew meluat tgk si lopa dgn awal yg dok cover cun dan encem atas pentas tu .. adehhh balik2 ala2 cm peraga bj panten je ... atok otai tu nmpak jgk ler (kato otai kan) dlm watak . aku rs part Lan pet2 kuor .. pehtu Zizan dgn si Fizz fairus tu sure ramai yg suke .

 .
part lain yg rs menarik bile babak pentan Adi Putra dgn Rita Rudaini tu kan ... fuhhh sgt romantissssss... (rs nye kalau xde pengacara pun xpe) ..
.
then tgk retis2 nye bj , mak aiiii siap ado yg cm nk terkuor miss B pun ado jgk .. emm ku tgk bangsa lain lg sopan , mmg ler nak kene lawo kan tp xkan ler cm nak tunjuk sgt susuk tubuh aka lurah dendam tu .... simpan je, tunjuk wat dose pun wat pew.. (cmner le x ramai yg ado gambo bogel dlm tenet ye dak )
.
tp yg most xxtream nya Didie alias ler.. takut ooo tgk bijik mato nye tu ,kontek lance pun kan... tp sgt menakutkan .. uhuhuhuh

 .

KESIMPULAN nye... ASK 2012 ni sgt2 MEMBOSAN kan .. tp biasak ler, bile dh mcm2 org kritik .. pihak penerbit nye sure ckp "biasa la org2 msia ni x leh terima perubahan" ... kalau perubahan yg ampeh cmner le org x kiritik .. nk ubh tu cer betul2 skit, kalau sorg pengacara tu rs2 cm formal ambik la sorg yg lawak skit.. idok la bosannnnnnnnnnnnn ..
.
ni ler dia penangan bile keadaan yg membosan kan x leh di kawal ..

v
v
vv
v
v
vv
v
v
v
v
v
v
zzzzzzzzzZZZZZzzzzzzzz

.
aku pun x tgk abis.. x smp separuh pun rs nye.. terus ku tukor chanel ..laki aku ckp "baik tido lg besh" ..

3 comments:

  1. eee..mmg pon! skit hti tgk neelopak tu..control cun aje bakat tkde kot..ekekeke.. suka tanga di putra jgkkkkk..

    tkutnya tgk didie alias tu..haihh dh rupa hantu

    ReplyDelete
  2. mmg buhsan sikit...tp suka part zizan buat lawak tu le..tp sat je dia masuk..hehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah