KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, November 29, 2012

CREPE MENGHANTUI MSIA SKANG NI ...

.
Assalamualaikum sume...
.
heheh lmbat tui latuan tanah update story kan ..
.
now daku dh dok balik kt umh ku so xdak tenet alamat nye mmg xupdate blog la jwp nye ... fb dgn tweet pun tgk dr bb jew .. x puas psl screen cinonetjew..
.
now penangan CREPE menjadi2 cm tsunami plak gaya nye... memula aku xde la terkesima sgt as pavlova (aku x teruja sgt nk makan) tp entah nape .. bile tingat kan wangian DOYAN (crepe paling glamor la tu kan DURIAN CREPE) terus ku mintak adik ku order ngan kwn dia ... dia jual 5ketui rm10 .. ado yg jual 4ketui , yg 6ketui rm10 pun ado ... tp yg best crepe pree la altentu2nya (bln altantuya tau)kan heheheheh
.


.
mantop tui rs nye DOYAN crepe ni... aku x retu nak wat , emmm rs nye nak wat kulit nya tu perlu cmpuran mcm2 tepung kan ? dak gitu ? tp nw dh ado yg jual tepung nya aje , terus leh cmpur dgn air pehtu kacau2 then tebor atas kuali leper ..
.
rs nye mcm2 perisa crepe ado kan .. ado strwberry, grape, choc.. nw tiramitsu pun ado ... kretif betul ..
.
korg dh rasa ke?

7 comments:

  1. setuju....sbb dah buat...tak puas makan...nak buat lagi

    ReplyDelete
  2. yup mmg tgh menghantui betul skrg sampai kan aku sendiri pun terpengaruh utk buat sendiri, puas hati dpt wat sendiri zura..siapa yg hantu doyan tu compom la akan jatuh hati mkn Durian Crepe ni :)

    ReplyDelete
  3. haa dah merasa dah kann
    sedap kannn
    lepas nie crepe apa pulaaaaaaa lah yg akan kuar kan dik ;))

    ReplyDelete
  4. hohoh...zura..aku tgh carik crepe cempedak..ado tak?kalau ado..ko bagi link kat den..hehehe :)

    ReplyDelete
  5. aku igt nak wat sndiri..xnah rs lg ni hahaha

    ReplyDelete
  6. tia tak makannn durian crepe. so tak berapa berhantu buat tia. hihi!

    ReplyDelete
  7. memang fenomena Durian Crepe sekarang ni...memang sedap rasa dia...

    ada jugak rasa crepe strawberry & mangga... bley tahan tapi tak bley lawan durian...haha

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah