KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, November 9, 2012

CUKUP CUKUP SUDAH ... CUKUP SAMPAI DI SINI SAJAAAA..

.
Assalamualaikum warga2 blog..
.
sejuk tui la pagi ni kan , syok ooo tido berselimutttt... ku kene bangun awal walauuu x kejo kan psl kene siap2 mandi , makan.. nnt kalau si kenit tu dh bngun harus ngadap dia je..
.
berbalik psl tajuk , sure uols dh hafal lagu tu kan .. eheheh ni kes penangan cite JULIA smlm lew ... last episod..
.
memula xbp layn sgt cite ni, tp bile tgk cite ni xslow and bnyk jgk suspen2 nye trjatuh cintan .. terus folow dr awl smp ke akhir , kebetulan tgh berpantang kan.. kalau keje sure x smpt pun nak tgk, psl smp umah sah2 cite dh separuh jalan ..


.
sapo x tgk rugi ooo ..
.
aku suke tui lakonan nabila huda dgn fizo .. tp yg besh lg lakonan izreen (sofia) dan mak si azwan tu (norish karman) wakakkaak mmg menjadi .. sah2wat ramai peminat meluat dan rs nak baling je dua2 tu dlm gaung...
.
rs2 uols ado sambungan x ? smlm last Julia nak pi oversea ... tah2 jmp xbf sofia si ikram tu heheheheheh...

3 comments:

  1. tu la... sy pun memula macam tak minat pulak lame2 layan... sampai semalam ending die.... huhuhu

    ReplyDelete
  2. kan..mmg meluat tu tgk mak azwan ngan sofia tu..kakkaka...tahi lalat tu yg x leh blah tu

    ReplyDelete
  3. akak x pernah sempat tgk huhuh

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah