KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, November 8, 2012

DEMAM PEPLUM

.
Assalamualaikum uols ..

.
mak tang nw dh hari ke 48 dh today .. dh merdeka huray2 dh, tp x leh kuor2 sgt .. uhuhuh sodih kan .. tp x lama dh nak ke60hari
.
fuhh sejuk tui kt umah ni, now ptg je ujan kan .. kalau b4 ni lg ler.. kt cheras ni dr pg smp ke mlm ujan .. tu pasai ler now bnyk tmpt dh banjir (tu pun ado yg bising2 ckp empangan kt selangor ni kering kan .. puiii )..
.
uols penah tgk x bj design terbaru now.. wahh kan , sejak2 dh slim (b4 ni kan kembang setaman) tetiba le plak rajin nak belak2 fesyen terbaru ... now yg glam fesyen PEPLUM..

blouse peplum button
.
 cuteeee sgt bj2 nye tau .. ala2 cm ado mini skirt kt bwh bj tu .. cm daku kene crik yg berbutang la psl nk bf (syukurrrr susu bdn makin banyak skang ni) cm yg kt atas nun tu ... tp bile nak beli , wrna kuning dgn biru dh licin uolsssss... sentap ai tau .. tingal yg itam , tp itam tu xbp nk mengancam jiwa raga ler ... so nk tunggu re stock ler ..
.
uols kalau ado nmpak fesyen gini,harap maklumle kt daku ye....
.
bersambung nnt .. tataaaaaa



5 comments:

  1. ler..kaler dier menarik...:-)nice

    ReplyDelete
  2. Mmg lawa..ada butang sng nk bf nti...ibu bf pun mmpu brgaya kn...

    ReplyDelete
  3. Cantik lah design ni..bli kat ner ek leh share x hihi

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah