KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, April 30, 2012

GAMBA MAJLIS BESDAY DH SMP, TAPI....

.
Assalamualaikum sume kawang2 ku..

.
sure today yg keje rs lemau je cm daku wakakak psl dh pk sok akan cuti kembali kan.. sonok nye kalau dpt cuti tody , tp cuti ku kene simpan tuk agenda akan dtg. Kebetulan plak monday depan ku nak mc , ado check up ..
.
ni smbung skit je story psl besday akil, photog kami dh pos gamba2 masa kt majlis.. siap dgn cd sekali. Teruja ler masing2 nak tgk.. aku suh pos ke opis laki ku psl kalau ke opis ku entah2 kang ilang plak , biasak ler banyak flr kt sini. Kalau opis dulu senang , psl aku org 1st yg akan terima segala surat ..
.
bile bukak bungkusan , ralit tgk gambo2... bile nk save dlm laptop, sekali tgk ...

.
ERKKKKKKKKKKKKKKKKK
.
cd PECAHHHHH , aduyai sodih nye... terus ku sms photog (kwn 1 kolaj) sibbaik dia pos balik cd lain kt aku (2 keping lg tu).
.

Friday, April 27, 2012

GAYA MMG X KALAH

.
Assalamualaikum sumeeeee... di hari yg penuh keberkatan ni, meh kite senyum walau hati kite sakit yeeeee :P senyummmmmm (kes emo yg di bwk banyk2 bersabau)
.
today lunch MCD , geng2 opis banje .. sgt222 sonok, pelagi ku order DOUBLE QUOTER POUNDER ler .. baru syiokkkk .. syukur dh kenyang dh.
.
gambo ni ku snap last week masa pi test drive kt GLENMARIE.. tgk je ler gaya dak yg boring tunggu keto test drive balik , abis sofa2 tu dia panjat .. phtu tok wan dia col .. cmtuh ler gaya dia jwp tepon , dh cm borak dgn awek plak kan ..



Wednesday, April 25, 2012

WW - leh makan x???

.




cute kan ???

.
ni pen drive tau .. mmber dpt time anual dinner

MODEL PREVE (PRAY-VAY) YG BARU

.
Assalamualaikum sume..
.
arini nak curik2 masa nak update blog ler... sowe le cite psl akil nye besday x dpt nak di abis kan lg.. tp kt fb daku dh update gambo dh .. sapo2 yg add ku leh tgk ye..
.
last week ada pelancaran kete PROTON terbaru PREVE nama nye , kalau nak sebut PRAY-VAY.. hah gitu ler, tu pun ku  geti sebut lepas baco ke paper .. kalau x , tergeliat jgk le lidah nye sebut nye.
.
kalau x silap , kete tu kuor kt kedai ari rabu .. tp di sebabkan weekdays, masing2 malas nak kuor ... so tunggu ari sabtu. Bile tiba sabtu tu , pak ajil ler org 1st yg dh awal2 pagi bersiap .. pehtu perah kiteorg bangun awal tuk kuor bfast .. aku dh leh agak ni dia sure ado agenda ..
.
lepas je bfast , terus dia drive pi PROTON kt area desa baiduri .. kebetulan ado bfast pree jgk time tu , tp akil yg dok kunyah .. aku & pak ajil rapit belek2 keto baru .. time tu mmg ramai gile kentang le org yg dtg , smp rasa panas dlm showroom tu (sibbaik ujannnn) ..ingt nak test drive tp xdpt2.. dlm 1 jam cmtuh pak ajil ajak kuor dr situ ..
.
aku & akil yg dh penat & panas ni terlena le jgk dlm air cond psl rs cm jauh je perjalanan pak ajil .. bile dh bngun ghupeeeeee nya dh smp GLENMERIE uolssssss.. terkujat aku, ghupe nye pak ajil pi HQ proton psl nak tgk yg manual nye versi tuk PREVE.. tp x kuor lg, so weols test drive ..rs tinggi betui le kete tu , kekok aku dok depan .. si akil plak x abis2 nak picit abis sume butang dlm keto tu .. dia ingt keto tu ayah dia dh beli le kut kan ..
.
kali ni nye keto dr PROTON not bad la.. cume aku x biasa, yg weols test drive tu jenis EXEC (kalau x silap) harga dr RM72K, leh drive auto & manual jgk.. kalau manual gear dia kt tgn, wakakak kekok2 pak ajil time try drive manual. Then keto tu ado turbo enjin, mmg 'pegiiiii' kalau dh bwk 120km ..gerun aku .. tp tu ler, aku dh biasa naik wira SE , rs cm duduk dlm perut keto .. ni rs tinggi cm naik van plak wakakaka.. ngeri plak kalau nak konar. TP kete tu dh ada safety le..
.
ahad nye weols test drive lg uols, jgn x cayo.. sabtu tu lepas balik , 1 hari suntuk pak ajil pegang kalkulator.. wat kire2 le kut. Aku tau dia minat yg rm72k tu tp dia nak bulan2 just byr rm500.. so d/pyment kene le tinggi menjulang .. pandai2 ler dia crik duit, yg aku tau bulan2 aku byr skit heheheh..






Monday, April 23, 2012

BLOG BERWAJAH BARU ????


.
Assalamualaikum ..

.
di sebab kan dh lama x update laju2 , tetiba pagi ni time nak update story baru ..tup2 terasa cm lain mcm je blog... ghupe nye blog dh berwajah baru ...
.
agak pening jgk le memula ni kan ... psl x biasa .. leps ni ok kut..



.
nnt i story psl PREVE (PRAY-VEY) ye

Friday, April 20, 2012

GUEST BOOK ~ BeSdAy AkIL

.
Assalamualaikum kawan2 ..

.
today agak x bape nak bz sgt myb psl jumaat kan , masing2 mood x sabo nak tido lama skit sok & yg penting weekend ialah hari jalan2 or lepak2 sedunia..
.
week ni rs paling cepat berlalu myb psl daku bz sgt2, smp x smpat nak pi jamban uolsssss.. aduyai, kdng2 solat pun terlambt.. sedey betui. Sibbaik ado kwn segeng yg dok ingtkan time solat..
.
so uols cmner ? sihat ke.. or ado yg batuk ?
.

aku nk story bab GUEST BOOK tuk besday akil aritu ( haah uolssssssssss ingt weeding je ado kan ).. wakakakak. Sebenar nye dh lama dh wat, tp time tu xde tema ..so agak blur ler nak wat deco2 cmner.. ingt just nak crik gambo print & tepek .. Tapiiiiii cm rs xde sentimental value ler plak kan .. aku budget mmg leh wat sdiri , tp a week b4 besday akil pun aku x prepar apa2.. just aku beli buku & pen colour je.. then blurrrrrr.
.
smp la door gift akil siap, akhir nye aku ambik keputusan tuk cabar diri sdiri wat guest book tema BOBOYBOI, leh agak akil sure suke.. so dlm 2 mlm jgk la aku menyiapkan guest book akil tu , aku wat time mlm je psl kalu siang keje .. mana le nak sempat kan .. tu pun pak ajil dh jeling2 aku dh psl aku dok ralit wat guest book tu.


ni la hasil nye..

.
design ni aku xtiru mana2.. mmg lahir dr lubuk jiwa (cewahhhhh).. kalau nk tmpah guest book ni xleh cepat2 ye..almaklum ler, i now dh berdua.. kdng2 tu mengah jgk nak siap kan laju2.. kang takut x kemas plak ..
.

amacam ... sila komen ... 


Wednesday, April 18, 2012

BK SUPER 5 - WEEK ONE : 5 DAYS LEFT!!!

.


sorry kawan2

.
Assalamualaikum kawan2...

.
saya sgt2 bz & stresss skang ni .. so blog x dpt nak di update.. huuhhuuh



Friday, April 13, 2012

MASYALLAH , ADO JGK LE MANUSIA CMNI ... XKAN X PERASAN KUT ..

.
salam keberkatan kengkawan ...

.
uols cmner today ? aku agak stress jgk ler 1-2 hari ni... entah nape ado je manusia yg nk crik kesalahan org2 melayu kt dept ni, geram betui ler.. dh ler diorg tu x tau wat keje, xyah le berlagak pandai smp nak paksa2 org wat keje.. weols dh lama kt sini, dh tau keje masing2.. hishhh emo tui.
.
haaa 1 lg part yg aku emo, ni dh kat 2minggu rs nye kejadian ni berlaku ... korg ingtkan pd bj school akil wrna purple tu >> leh view kt SINI .
.
DAH HILANGGGGGGG ..
.
ye betui.. selalu nye, tiap2 ptg kalau lebih dr kul 6 cmtuh.. sapa2 yg tingal , ustazah nye akan suh mandi dulu , pehtu diorg leh smbung makan ke or main2 kt laman .. ado le 1 hari ni, weols ambik akil dlm 6.30 cmtuh ler, as usual ler ambik then terus balik... kt umah aku mmg akan terus bukak beg dia tuk kuor kan bj school & tuala basah tuk basuh .. then aritu aku tgk yg ado cume tuala, spender , suor & kopiah ... BAJU ???? non ado.
.
terus aku sms ustazah nye, dia ckp kt tadika dia dh crik xde.. myb ado salah sorg budk terambik , masa aku ambik ptg tu mmg ado le 1-2 org dak yg baru mandi .. myb diorg ni mandi reramai ler.. kebetulan plak , bj tu baju ke 2 ..so aku x smpat nk jait nama dia kt bj tu ..
.
smp le td ,hari2 aku tny psl bj akil .. balik2 ustazah dia ckp "xde lg'..'xde org pulangkan'... emm kalau nak hrpkan aka ngangaaaaaa je org tu pulang kan tui dak ? aku ingtkan masa aku sms ustazah tu , dia col le or sms parent dak2 tu , kut2 kalau ado bj terlebih dlm beg anak2 diorg , sile2 le pulang kan .. tp xsangka la jgk , ado jgk mak bapak yg x prihatin psl bj anak2 diorg ni, kut2 sume nye bibik yg uruskan .. tu yg anak terbwk balik bj org lain pun x pasan ..apo punye TURRRRRRR
.
tp pg ni ku agak lega bile ustazah ckp dia nak gantikan , ye ler kalau ilang kt luor tadika bley le aku ganti , ni dlm tadika... now baru le ustazah2 alert skit, lepas mandi dak2 ni kene terus masukkan bj masing2 dlm beg , kalau le aku tepek nama beso2 pun , dak2 ni bkn reti baco lg pun kan ... org dewasa le kena pantau ..
.
today akil berbaju sukan je ke school .. sibbaik tody mmg hari riadah ..




Thursday, April 12, 2012

HARI SENTAP KU ...

.
salam sume..

.
jgn betuikan pc masing2... mmg ku sentapppppp je tody .. ado je perkara2 yg wat hati ku sakit smp ku kuor kan air mato td.. x tertahan rs nye..
.
ni bermula dr umah , pehtu kt opis pun ado jgk .. last2 gugur nye air mato ku ni ..
.
xsuke ler bile HARI SENTAP ni dtg , sgt2 x suke...
.
fuh2 pi la jauh2.... ku kene jaga kesihatan ni .. aduyaiii

Monday, April 9, 2012

BILE NAPSU MAKAN MEMUNCAK .. KITE KERAT BELANG2

.
salam ptg sume...
.
alhamdulillah dh kyg lunch nasi cmpur tadi ... ni idung aku dh blok , aduyai sesak betul le... kt umah xde plak kene , kt opis kene plak .. ni sure psl air cond sejuk sgt2..
.
last week ado jualan2 kt sini, di samping aku beli choc2 yg banyak .. aku rembat kek mArble seketui, murah je rm 10 .. memula ingt sure rasa nye biasa2 je.. sekali kt umah , bile ptg FUHHHHH lambut & gebu nyeee.. aku dgn akil berebut2 makan , akil makan smbil nk lari dr aku ..abis sepah2 1 umah ..tp aku suh dia sapu balik..


.
x susah kan wat kek marble ni... ado x sapo2 yg ado resepi mudah tuk wat kek marble ni

SEDAP DPT MAKAN NI BILE STRESS2..

.
salam & morning sumeeeee..

.
weekend jalan2 ke mano ? daku x pi mano pung... dok membute je kerja nye , nk wat cmner bdn x sihat .. so time weekend le nak bantai tido , kejap2 kang tido .. lepas mandi tido , lepas makan tido .. wakakakakaka.. akil je yg aktif x abis2..
.
pehtu ahad pun x pi mana , dlm ptg tu pi umah abah .. mama ku wat laksam , yum yummmm .. pehtu ado sesi membukak hadiah besday akil, excited anak teruna ku smp pening dia xtau nak main yg mana dulu .. lepas maghrib weols balik umah .. layan ABPH ..kul 2am baru ku leh tido ..adehh..
.
pagi2 ni , ku makan sandwish je.. xlalu nk makan yg heavy2.. then terasa lapo i bedal choc ... dap wehhh .. kebetulan last week ado TM nye karnival kerjaya, meriah ler jualan kt sini.. aku borong choc le jwp nye..


.
syokkk sok ku cuti2 msia..

Friday, April 6, 2012

THE CABIN IN THE WOODS.... rejekiiiiiiii ado kembaliii

.
selamat ptg sume...

.
adeh dh ptg2 ni lemau le plak nak wat kejo , x sabo nk tunggu balik je ni ...
.
alang2 xde kerja ni saje je belek2 cinema online.. kut2 ler nama ku tersangkut kembali (dh lama tau nama x naik)... sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nama ku ado .. menang cite THE CABIN IN THE WOODS... aku baca sinopsis cm besh, emm cer korg pk pe korg wat kalu korg terperanggap dlm rumah kabin lama2 ????
.
 yuhuuuuuuuuuuuu leh pi tgk .. rs nye time ni aku cuti psl nak pi check up...
.


SPECIAL TEE FOR AKIL's BESDAY PARTY - akil besday

.
salam kengkawan ku <<< ayat harian ..
.
uols dh bfast ker? daku arini tingin (walau xde deria rasa) nk makan roti teluq, beli 2 keping rm1 td.. tp tekak ku dh mule gatei dh ni huhuhuhuhu .. penat batuk2 .. nk kemam stepsil ler.
.
ni i smbung lg cite part2 tuk majlis akil .. kali ni nak story psl bj yg di tmpah khas tuk majlis akil .. wahhh siap tmpah t-shirt kan, 1st time u ..thn ni murah rzeki so tetiba tingin nak pakai sama time majlis.. tu yg terus ku gigih mencarik2 tu .. 
.
kebetulan time tu Moon ada tmpah tee jgk tuk besday anak sdara nye, aku tgk smart le plak .. sibbaik moon ado kasi info kt blog, so i pun risik2 ler kt bro Bemz dari Banawi Studio  << kalau nak tgk design2 lain leh clik nama dia tu ye..
.
tuk tee kami..dr baju, design & colour tuk full tee tu ku serahkan bulat2 pd pihak BS , maleh aku nak pening2 kepala.. aku just kasi tema BOBOYBOI.. then dlm masa 2minggu sume nye siap, bro Bemz pass by hand kt adik ipor aku yg keje kt shah alam , nk pos pun bley .. tp dh alang2 adik ipor ado kt area shah alam .. ku suh diorg je terima tee tu ..
.
ni le design nye



tuk pak ajil ku pilih yg ado koler ..

 
.
memula aku wat ber 3 je, tup2 adik2 aku pun nak join pakai bj yg samo .. so ku order le lg 3 (extra 1 tuk kwn adik aku ..)
.
so masing2 meriah lew that day ...
.
ops lupe , hrga tertakluk pd design yg korg nak ...



 

Thursday, April 5, 2012

TUNJUKKAN KASIH SAYANG DGN ..... TELURRRR

.



.
sweet kan ????


.
ado sapa2 nk try wat ...

TQ TAG ~ Besday Akil

.
salam & morning sume...

.
amacam pagi ni ??? aku kembali sakit tekak sejak balik lambat senin aritu uhhuhuhu x besh betui ler.. dh ler madu tualang dh abis, sibbaik ado kwn jual yg ori .. leh ku telan 2 x 1hari..hrp2 ok le balik ..
.

so kite smbung cite psl preparation besday akil, aku story part by part le ye.. emm kali ni agak meriah dr b4 ni .. kebetulan ada rzeki lebey ..
.
ni aku order TQ taq tuk letak kat goodies bag akil .. aku order dari Disenar Gift (DG) >>> korg clik SINI ...aku order dlm 100pcs, sweet plak bile dh tepek kt goodies bag.
.
memula x tau nk wat tema pe tuk kali ni.. tp di sebab kan akil sgt2 obses dgn BOboy boi & angry bird, so aku tunaikan impian dia...
.
ni le hasil design dr DG..




Wednesday, April 4, 2012

INVITATION CARD

.
salam petang sume..
.
bile dh makan , mule le mato kuyuuuuu .. fuh fuhhhh segar kan mato.
.
Ni i nk tunjuk kad home made by me, ni kad last minit wakakakakak.. memula x tau cmner nak deco psl nye aku now banyak kejo .. nk curik2 time pun terhad.
.
kebetulan a week b4 event tu aku lambt skit balik, ku pulun le print kt opis.. kad ni cume jiran2 umah mama ku je dpt.. nk pos kt kwn2 x berbaloi le plak , psl kertas biasa je..
.
puas aku crik gambo boboiboy yg cute.. banyak dia dgn geng2, so aku pick up je mana yg aku jmp ..


.
gambo majlis insyallah next week dpt.. yehuuu

WW ~ LADYBIRD & ANGRYBIRD...

.



.
meh pakat2 tgk .. :p amacammmmm terliuq x ???

.
ni adik ku yg order kt CITRA KLASIK, mmg x rugi order dgn kak Pau yg glam ni .. sgt2 sodap , i dpt rs seketui je.. huuhhuhu

Tuesday, April 3, 2012

TITANIC 3D

.
salam ptg sume... adeh perut cramp le plak , ni kes x cukup tido pehtu perut x cukup mkn mlm td huhuhuhu ... korg nak tau nape??? meh i story ..
.
smlm ptg , aku dpt pm dr Nana Ibu Damia ..dia tny aku nak x tiket wayang pre.. aku ni dh lama x pi tgk wyg pree ni , teruja jgk .. nak2 plak cite nye TITANIC 3D.. 1st time nk rs cmner tgk wyg pakai spec dlm gelap wakakakakakakak.. tq ye nana.
.
Nana ckp wyg kt Mid vally , terus i roger pak ajil .. dia ckp 'ok set'.. laki den tu bab2 tgk wyg dia ok je, kalau x tgk wyg .. dia bantai borong DVD .. ni sejak uncle DVD x bukak meja, x dpt le dia nk borong...
.
so smlm kul 6ptg pak ajil dh pick up aku , laju2 pi ambik akil ... weols rest2 jap dlm kul 8 mlm baru siap2, kul 8 lebey gitu smp mid vally .. sibbaik mlm td jalan sgt2 lenggang xdok kete.. kalau x sure part jalan ke kjg tu jem teruk .. tp agak pelik ler awat mlm td xdok keto .. pg ni jln MAHA jem .. x gerak keto .
.
smbung cite.. weols dh budget konon2 x smpat nak makan..so pak ajil tapau je pop corn (wajib beli), mineral, nugget 6ketui dgn hot dog seketui.. aku ni dh leh budget mmg x cukup psl akil dr rumah dh teguk susu milo dia, pehtu dia merengek lapo...
.
wyg start kul 9.30, kalau tau .. aku tapau MCD siap2, lg besh. B4 wyg start akil dh start makan nugget, aku makan hotdog ..pak ajil makan pop corn, dlm masa sama akil mintak hot dog, pehtu tgn kiri kaut pop corn ... haaaaaa aku leh agak ler akil x cukup mkn , naluri keibuan ku kuat .. mmg mknan tuk dia x leh kongsi2, sure x cukup punye.. tp pak ajil tu degil , rs nk rotan jeeeee... last2 pak ajil kebuluran psl mkn pop corn pun skit je, wakakakakakak.. aku pun x cukup mkn jgk psl dpt hot dog 1/2 je, yg lebey akil makan .. nuget aku dpt 1 ketui , yg lain2 akil ngap .. aduyai anak ku, lapoooo dia..
.



 pop corn akil , wajib ayah beli tau ...

 pak ajil tensen psl weols berflash dlm wyg wakakakak..

spek ni le yg kiteorg kene pakai sepjg cite ...
.
sebelah aku lelaki , sibbaik dia jenis peramah .. dia yg dok layan akil .. pehtu kat2 1 jam cite , akil dh lain mcm .. x senang duduk dia atas riba & perut muncit pak ajil .. dia kan dh beso, x muat dh .. last2 dia zzzzzzzzzzzz, siap berdengkur lg..
.
aku smp kul 12 tgh mlm, terasa sakit dh mato ku...ngntuk yg amat2, tp ku tahan smp sakit kepala.. ku bior je , janji cite dpt tgk full .. ramai jgk nangis tgk cite tu .. psl aku dgr, srobbb srobbbb ...
.
kul 1am cite abis, fuhh legaaaaaa psl aku ngntuk sgt2.. tp puas hati sgt tgk cite ni, selalu dlm dvd cite x detail sgt.. kali ni sgt detail .. aku bab2 cite romantik ni mmg i sukeeee...
.
balik tu pak ajil pecut, aku ingt dia ngntuk ghupe nye dia lapo .. nak pi beli burger sekali dh abissss.. smp kt umah , abis dia geledah dapur.. last2 dia makan megi , aku wat air susu b4 tido .. kene minum dulu kang kene gastrik .. akil plak x nak apa2..lepas kencing & cuci kaki dia zzzzzzzzzzzz.
.

U JUMP I JUMP ...

BILE DIA MAKAN ~~ ^_^

.
salam & morning sume... aduyai ngntok nye (nnt i story ye)..
.
ni nak tunjuk kalau anak teruna ku makan ..
.
kalau nak tau pinggan tu pak ajil punye, tp mmg dia yg selalu akan ambik .. pak ajil plak yg kdng2 kene makan nasi 1/2 , selalu mmg x cukup le.. kene tmbah ..
.
dak teruna ni kalau bab makan mmg weols kalah ler.. kalau dr speed , weols menang psl akil ni kunyah 44 x, penat nak tunggu dia abis makan .. tp kalau dh start makan tu mmg akan licin (kecuali kalau dia sakit lew)..



gendang gendut tali kecapi , kyg perut suke hati ..

.
sonok bile tgk anak selera nak makan , tp tu ler ramai yg ckp slim nye akil walau makan bnyk .. tp harus di ingt dia ni makan banyk tp bkn spesis kembang .. dia spesis tinggi ..
.
ramai x sangka dia baru berusia 5thn, sdang kan ketinggian dia kdng2 cm budk 6-7 thn.. kalau part beli bj ke suor lebih2 lg , kene beli yg 6-7thn .. kdng2 ambik 8thn terus, penat le ... baru je beli , dh senteng .. huhuuhhu ... so alang2 tu beli beso terus, part pinggang tu kene jait skit x pe .


Monday, April 2, 2012

TIME KASIH TUK KWN2 YG HADIR...

.
salam sume...

.
pagi ni sgt2 ler nyaman lg2 tuk org2 yg x bekerja psl nye dr tgh mlm td ujan lebat .. smp weols pun bangun agak lambt, akil pun cm malas nak pi school tp sibbaik ler dia x ngamuk2 ker.. cume dia ckp 'ibuu..ngntuk la'.. ni x tau ler penangan ujan or penangan ubt dia..
.
syukur alhamdulillah .. majlis harijadi yg berlangsung sabtu lepas amat2 meriah .. tq tuk kwn2 yg sudi hadir, yg x hadir tu rugiiii lew (kecuali tuk yg ada hal mustahak tu)..
.
majlis abis kul 9 lebey le jugak , mlm tu smp ke besok pagi tapak kaki aku sakit weii.. huuhuh banyak berdiri /berjalan le tu .. bdn x yah ckp ler, mmg penat abis.. smp aku pening kepala ahad tu , tgh hari leh bantai tido seround lg..
.
akil plak , masa majlis dia .. 1 part tu penat dia batuk2, sian dak tu .. jangkit dgn aku lew tu .. sibbaik ler dia makan madu & ubt batuk ,pehtu dia nmpak lega .. walau x sihat dia tetap aktif as usual .. cume nmpak le muke x sihat nye tu ..
.
ado jgk part yg aku geram , aku ado le order mufin tuk door gift .. org tu ado bgtau dia x sihat , tp kalau dia ckp 'akk x sihat , mintakk maaaf rs nye x dpt nak buat '.. aku leh trima sgt2, aku bkn le kejam sgt .. aku paham , psl aku pun x bape nak sihat .. tp tu le dia org melayu , kdng2 nye tamak.. bile dh x dpt buat .. puas aku bg salam depan umah dia, siap col bnyk kali ..smp jiran umah dia kuor jenguk .. segan di buat nye. Last aku sms 'xpe ler kak , dh puas sy col & bg salam ..xde org kuor , sy balik dulu"... mmg sedey ler. Rs nye kalau org berbusiness ni , kene le taguh pd janji .. aku order bkn mlm b4 besday akil .. dr bln 12 tau ..pehtu a week b4 besday aku dh remind ...tp what to do , myb aku ni terlampau baik smp bg muke, ni bkn 1st time aku kene cmni .. dh banyak kali , kdng2 event yg beso cm weeding.. tup2 dia x ingt date la.. x ingt time la.. mcm2 hal ..aku tau ler aku bkn customer VVVVIP dia (now dia dh ramai kenalan VIP) , aku dh order dgn dia lebih dr 5thn .. x kan berkire kut kan .. now rs nye patut ke aku xyah baik sgt dh kt dia??????? nk kata hrga dia tu murah xde ler, aku leh je dpt murah lg.. myb psl dekt dgn umah aku kut. sibbaik aku x order kek besday akil .. kalau x , majlis akil xde kek le jwp nye.. leps ni aku redha order jauh skit dr x dpt langsung.. sekian ..

.
part besh sure le banyk kan .. x sabo nk tunggu photog aku send gambo2 majlis.. hrp2 banyak le gambo yg lawo2.. psl aku rs cm aku selekeh le time tu wakakakakak..