KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, January 10, 2013

2013 ~ New Life

.
Assalamualaikum sume

.
today ku sorg2 plak kt tmpt keje psl dak yg sorg ni bercuti .. ku ganti tmpt dia cz dia kne transfer pi weols nye anak syarikat .. uhuhuh nnt lg la x best , dh a week dok berdua sonok borak2 sakan ..
.
so di sebab kan blog dpt view so makna nye b4 start kje harus ler berblog dlu kan :) leh kembali aktif as usual yehuuuuu...
.

emmm tuk 2013 pe yg uols harap kan ? daku harap kan semoga perjalanan hidup tuk 2013 ni di permudahkan .. anak dh 2 ni dugaan nye sure lebey skit la.. semoga amni & akil x dpt sakit2 yg teruk2 la , xsangup ler nk keje kalau anak2 sakit kan .. tui x?
.
then moge2 ku confirm le cepat2 kt tmpt baru ni , hrp2 dpt revice gaji uppp lebey2 skit .. heheheheh . As usual kalau ofice ramai melayu ni politik lain skit, so semoga aku x termasuk mana2 group la .. nk jd naturel jaga hal diri sdiri jek .. itu lebih baik.
.
pehtu aku mendoa kan adik2 aku cepat2 ler kawin (mana tau cept tu thn ni ke kan kan kan) semoga diorg dpt kenal dgn lelaki yg soleh. aku ni benor nye x sabo dh nak wat mcm2 deco tuk hantaran diaorg tu , emmm lama plak rs xde org kwin dlm fmily.. tu yg majlis Aqiqah Amni tu ala2 dh cm wedding wakakakakak door gift penuh (opss gambo nnt le yew cz photog x pos lg) ..
.
semoga jgk business kecik2lan ku akan semakin maju .. meh terjah fazurybeuteq
.
emm bnyk lg yg nak di capai tp lupe lak .. nnt2 la daku smbung yew..

.
ok sume.. nk start keje dlu

3 comments:

  1. semoga bertambah maju dalam kehidupan dan business di tahun baru nie dik ! ;)

    ReplyDelete
  2. zura, nnti boleh la on weekend kita jumpa kat lake valley..sambil bw anak2 main kat playgroun, boleh kita borak2...

    ReplyDelete
  3. in shaa allah moga yg baik2 saja tahun 2013 ni..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah