KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, January 25, 2013

KALENDER KOYAK ???

.

Assalamualaikum sume.. 

.
SALAM MAULIDUR RASUL 

.
tody ado sapa2 keje x ? uhuhuh ku kene la keje kan psl baru kje.. sob sob.. tp selasa depan ku cuti psl Amni kne cucuk tuk 4bln.
.
ni pe kesssss..



nampak x kecacatan kalender 2013 ni ... ???

.
tu kerja dak tecik Amni, aku x tau le pe dia geram sgt2 pd kalender ni... masa ni kalender tu terhayun2 dek angin yg kuat , dia punye sakan nk pi dekat ngan kalender tu.. abah aku pun dekat kan la dia, dok la main kuis2 je memula nye.. sekali tu bile dia dpt capai 

ZERAPPPPPPPPP...

terrrrkoyak dua kalender tu .. wakakakkaak. kitrg ni terkejut tgk , masa tu dia dok isap2 kalender yg separuh kt tgn dia tu .. sabo  je lew kan ... 
.
nk marah pun x mampu, tergelak ler masing2... abah aku gigih menampal balik psl bnyk dh appoiment2 penting tulis kt bln February tu .. 

6 comments:

  1. kat opis kita banyak kalendar...meh la amik...hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha..ingat apo bondo la yg hijau2 tuh..rupenye utk tampalan..hhahaa

    ReplyDelete
  3. ♥cikmOt♥ >> eh banyk yeee.. nakkkkkkk

    ReplyDelete
  4. Falsya >> waahahahahaha ..tu kerja abh kite ler ... ambik mana yg sempt

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah