KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, January 18, 2013

KESUKAAN SAYA SEKARANG


 Assalamualaikum sume 

salam jumaat yg berkat ... semoga hari ni lebih baik dari semalam ye.

meh ku nak cite skit perkembangan Nur Amni Khairina skang ni ... lama dh x story psl dia kan .. psl akil pun kan kan kan .. 

start psl amni la dlu .. now Amni nk masuk 4bln dh (22hb Jan) , insyallah 29hb nnt dia kne cucuk tuk 4bln .. kebetulan 28hb tu opis ku kasi cuti pree .. so direct je lew yehaaaaaaaa... i likeee..

Amni skang ni , sgt suke MENGIGIT huuhuhuhuh ... uols yg mana bf sure tau cmner keadaan nye.. bkn tu je , suke ler nak kunyah jari2 dia + jari2 haku .. kdng2 kain pun jd mangsa dia , weols ada beli mainan yg getah ado air kt dlm tu .. dia cm x puas nak gigit.. myb lg 'lazat' gigit jari ibu nye heheheh .. 



.
bile dia gigit benda getah ni sure mulut dia bising, cm geram sgt2... 

now pun dia sukeeeeee tgk abg Akil nyanyi & joget , pehtu dia sure ler berbunyi sama .. cm menyanyi jgk .. 
.

Amni paling suke rancang MICKEY MOUSE CLUB HOUSE... kalau tgh nyusu kan , leh dia terus je pusing tgk tv .. kdng2 tu smp abis ler muke kene susu .. sabo je lew kan ... nk wat guana , time dia lahir ..abg dia tgh cuti skolah + teman kan ibu berpantang ..hari2 ler dok bukak katon 613 tu .. smp ibu nye pun dh leh hafal jgk list rancangan katon dlm 1 hari ..uhhuuh.

ok till nxt time plak , nnt story psl Abg Akil plak ..

** dok tunggu cd photoshoot masa Aqiqah amni .. agak2 dh smp lum .. 

6 comments:

  1. amni leh geng ngan syawal...izz suke tgk upin ipin..kikiki...alorrr mana syawal punyer mainan tu erk...tak bagi pon kat izz buat main

    ReplyDelete
  2. syawalsimpsons >>> ooooo izz suke ye upin ipin ... amni kalau tgk dia gelak, myb ingt sama ngan dia kut.. heheheh

    daku tu pun org kasi , x teringt nak beli wakakak almaklum lew.. zaman akil weols x beli apa2 , sume toki tokwan dia beli..

    ReplyDelete
  3. Kalau masa menetek gigit nipple kena tahanlah kan... Kakak rasa Amni nak tumbuh gigi. Tapi kira cepatlah sebab baru 4 bulan. Montel betul - kakak ni kan kerana nampak gambar dia tulah yg singgah sini..

    ReplyDelete
  4. Kakzakie >> hhuuhuhhu kalau nipple tu dia suke gigit phtu tarik kak.. rs nk babab jeeeee..

    tu ler kak , awal kan .. myb kalau tumbuh gg , sure la lmbt berjalan

    ReplyDelete
  5. @lfidah @dim >> kannn .. kjap je masa berlalu .. tp kalau dlm pantng tu rs cm masa tu lambt tuiii

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah