KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, January 23, 2013

LAIN JADI NYA | SIZZLING

.

Assalamualaikum sume.. 

.
pagi td je ku x berkata2... kalau uols nk tau , hok td tu mmg pakaian akil masa majlis aqiqah amni 29 dec lepas.. nnt yek ku tepek gmbo, baru je dpt last week .. xde masa nk menepek2 je.. 

.
heheheh uols tgk laaaaa pe sudah jd heheh.. ni kes haku xdok keje ler ni ... 
dari tmpt gantung cawan ni kosong .. baik aku gantung headband Amni yg banyk tu .. tu ado lg yg x bersangkut, makcik amni yg cikgu tu mmg suke belikan mcm2 kt amni.. 



.
ni dinner aku smlm kt food court Percint 9, sizzling mashroom chicken rice.. kalau ikut hati nk makan western , sana nye chicken chop sedap ... tp tah cmner mulut tersebut sizzling.. ayokk.. phtu xabis pun aku makan .. idung dok terbau2 je chicken chop..



4 comments:

  1. Xsdp ke sizzling tu smpi xhbs mkn huhu...tekak nk mkn lain tp mulut oder lain ye hihi

    ReplyDelete
  2. macam mana boleh boleh tersebut sizzling ni. hihi. ok hari ni gi cari chicken chop tu ye.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah