KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, January 30, 2013

SELAMAT ULANG TAHUN MAMA

.
Assalamualaikum ..

tetiba gambo kuor tp story x kuor kannnnnnn..

last week 23hb Jan ..besday mama ku tersayang ... masa tu aku dok pk pe nak kasi hadiah aka suprise tuk dia... mama ku x leh makan kek sgt psl dia ada diabetis.. so kene pk benda lain la .. 

masa that day , tup2 dpt miss col dr mama ku... ku rply ler col tny nape, risau ler jgk kan kut2 sakit ker apa ke .. sekali :

mama : siannnnn mama, xde org pun ingt besday mama 

aku : erkk.. oh yker.. ok

mama : ok la , tata


aduyaiiiii cian mama ku heheheh dia ingt kitrorg adik beradik x ingt ler tu (kecuali adik lelaki doktor ku tu mmg x port ngn kitrg sgt psl dia jauh) .. kitrg adik beradik ni mmg suke sakat mama abh aku .. diorg sure x dpt nak tangkap suprise pe diorg akan dpt psl tiap2 thn sure lain2 kejutan dr weols.. 

time ni best jgk psl ada org lain yg nk sponser mknan on that day , tp org tu malu nak dtg rumah eheheheh... mamat tu kwn pd adik aku ler.. myb dia baru dpt bonus kut kan ...tetiba baik ati plak nak sponser satey on that day .. 




kat 70 cucuk jgk ler di sponsr nye... pak ajil nak byr kt dia, dia x nak .. ** semoga cpt2 dpt jodoh ye dik .. (org yg sponser ni x kwin lg)

.
aku plak dok pk nak kasi JAM la kt mama aku cz jam yg aku hadiah kan kt mama aku 8thn lepas dh rosak .. selalu jgk dia ngadu psl jam tu , aku ingt dia dh beli lain .. tp x, myb dia syg kt jam pemberian ank nye ni kan ... 

so aku adik beradik tong2 beli 1 set JAM ALBA tuk diorg ...sibbaik time ni still ada diskaun , phtu siap ku mintak kurg lg.. ok la price nya.. 

balik tu terus sorok dlm bilik.. bile dh set up tuk makan satey tu .. ku dh get ready nk bwk kuor hadiah ... smbil diorg sakan makan, ku bwk kuor adiah phtu suh akil nyanyi lagu besday ... besday gurl x trkata lew, tp abah aku plak over xcited kan .. psl dia cm tau2 jer yg dia pun dpt jgk even besday dia bln 10 nnt... 


abah aku yg x sabo try jam baru 



1 set .... smart kan ?

berkenan plak aku ngan jam ni... pak ajil ckp kalau abah aku x suke jam ni dia nak .. hehehe (sibuk je kan)

SEMOGA MAMA PANJANG UMUR, LUASSSS REZEKI DAN SIHAT SENTIASA... 

WEOLS SAYANG MAMA KETAT2..


sob sobbb .. syahdu plak uhhuuh

6 comments:

  1. selamat ulangtahun buat ur mom

    ReplyDelete
  2. Bestnye, bday mama, abh pun dpt adiah
    Untung abh, hee

    ReplyDelete
  3. selamat hari kelahiran makcik..moga sentiasa dibawah rahmat Allah..sayang makcik ketat-ketat, eh....

    bebbb belilah pak Ajil jam camtu gak satu..sian dia...hahahha ader hati nak smbik yang pakmertua punyaa...hahahah...

    ReplyDelete
  4. ok jgk bg hadiah jam 1 set..leh berdondon mak ayah kite..

    esok beday abah mak plk dpt hadiah sekali..hehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah