KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, February 5, 2013

AIKKK ... DLM TROLI PULAK


Assalamualaikum sume


uols dh lunch lum? aku udah dh kul 12 td.. makan nasi ayam .. 

heheheheh korg tgk ler gambo anak dara daku ni, ni bkn aku dera dia tau .. ni kes aku x larat sgt2 nak dukung + kendong + timang + pikul dia dh tau .. uhuhuhuh naik letih + lenguh tgn ngn jari aku ... 

eh lupe nak update , berat Amni masa check up 4bln 29hb lepas dh 7kg oceyyy .. naik 500grm je. Em baru dok bby siter 1 bln, kalau dok ngn aku mau naik 1kg lg kut.. fuhhh ... kalau 7kg pun aku dh letih petah lg kalau 7.5kg waaaaaaaa... mau aku kne masuk gym la nk kuat kn tgn + lengan 





tgk ... sakan kan dia dok dlm troli tu .. cm kuat sgt nak duduk, now pun baru nk ngiring heheheh montot berat ... 

masa ni aku letak dlm 20min gitu je, sian plak kt dia kang penat tulang blakang dia.. itu pun dia bising x nak kuor troli tau .. sabo je lew.. 

Muka Amni masa ni mmg sebijik muke abg akil 



** makin rs sengal je kt opis ni, adehhh .. malas tui nak kje. 


16 comments:

  1. wahhh semangat amni ye 7KG...izz last aritu 5.76KG..

    ReplyDelete
  2. wow.. bambamnyer amni... sara last checkup 5.6kg gak.. tak naik.. maybe sbb die dah pandai meniarap n pusing.. org kat nak ringankan badan sikit nak progress yang lain...

    ReplyDelete
  3. ANUM >> mmg mulat , dlu abg nye bulat gini jgk

    ReplyDelete
  4. syawalsimpsons >> oh yker... myb psl izz dh meringan bdn ... Amni ni baru nk meringan montot tu yg naik skit je tu

    ReplyDelete
  5. Cute Mum >> myb psl sara dh aktif bergolek2 tu ... amni ni baru je nak start, dh x leh letak sorg2.. kne tgk psl dia dh alih2 bdn ..

    ReplyDelete
  6. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> cm beso dr usia je kan ... dia kuat jgk ler now mencakor muke org je kerja nye

    ReplyDelete
  7. oit!! Baru patbulan dah nak dok dlm troli?? Baik2..jgn dilepaskan tgnnya tu..

    ReplyDelete
  8. Membesar bagai juara amni ni! =)
    Aritu p bday party anak2 kak nett gak ek?
    Arrgghh!!! Tensinya tk dpt jumpe kawan2!!
    Sesat!

    ReplyDelete
  9. semangat sudah amni...sooo cute..

    ReplyDelete
  10. Mak lagenda >>> hehehe tu ler Mak , baru 4 bln .. lembut lg , mmg ku pgg tgn nye.. kang tergolek plak

    ReplyDelete
  11. Nad MamaZN >> haah la awak, lor sosat ke?

    kitrorg pun main redah je benor nye.. xsngka smp jua

    ReplyDelete
  12. Falsya >> yup2...

    aritu untie gomol akil , leps ni leh gomol amni plak

    ReplyDelete
  13. hamboihh kemaen hepy ko eh amnii..geget kang baru tau...:)

    bile lah leh jumpa ko lagi niee...tingin nak tgk amni..leh gomol2 diyer kejap pon jadik laaa....

    weh org tua2 ckp tak elok anak takleh duduk lagi kasi duduk nanti nanti nantii....ahh luper dah sebab apa...kahhhhhh...

    ReplyDelete
  14. CheNamNam >> tu ler kan , bile lg nk jmp ko .. kne tungu abg AAron turun padang kut wakakakkaka..

    mmg pun, nnt tulang blakang x lurus (eh yekew ?) psl dia lembut lg.. aku letak pun xkejp je , takut jgk nk letak lelama

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah