KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, February 4, 2013

ALA TOMEI2 ...



.
salam uols.. 

CNY nnt sure ramai ambik direct cuti kan kan kan ... ku rabu tu dh kejo .. biasak ler dak baru mana leh cuti lg kannn .. 

lg pun xtau nak pi mana time2 CNY dah sah2 sume tmpt akan penuh, nk balik Sgamat takut banjir uhhuuhuhuh... so dok umah je ler kut wakakakak..

penah makan x oren 'tomei2' tu ? haku sgt suke oren tu , psl sekali ngap je heheheh cuteeee je.. amni pun suke, kdng2 dia rampas dr tgn aku.. tp aipppp aippppp mana leh makan lg, lum 6bln .. kasi rs skit2 tu bley lew.. 


12 comments:

  1. tomei buat limau tu mcm aku la..kkakakkaka...

    ReplyDelete
  2. wow!! dah x sabar2 aku nak rasa buah limau ni nok...

    ReplyDelete
  3. syawalsimpsons >> kannnnn tomei cm ko ...

    ReplyDelete
  4. wahida >> aku x smpt CNY beb , dh awal2 beli kt cokit ...

    ReplyDelete
  5. ~ana~ >>> jom2...

    smlm zr boring je xde plan , cume ujan plak kan ... uhuhuh xdapek jgk nk kuor

    ReplyDelete
  6. suka gak oren tomei2 ni..manis..

    aku pun CNY ni rasanye duk umah je..

    ReplyDelete
  7. haku CNY nie balik kg..jommm..:)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah