KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, February 15, 2013

BOMBAY MARI | SIAN KAT EN PANASONIC



salam sume

ko lunch NASI BOMBAY td hihihi not bad la... 1st time makan kt rest Fathima ni .. dh la mamat tu kasi ayam beso + banyak.. letey aku nk kunyah lelama wakakakak .. 


after makan mmg xkan terus minum (mmg tabiat ku) lpas sejam baru minum air ocey .. so awal2 ku dh tapau air 2 perisa ni.. yum2 + milk booster jgk kan .. 

now ku gune bb xde cable tau, adik ku ilang tah mana ..almaklum la bb ku ni adik yg kasi, psl dia dh pakai Tab ..ku ni mmg xpenah beli hp, selalu mmg org kasi smp la skang ni.. 

cable oren ni pak ajil kasi, cz aku dok bebel2 hp selalu abis bateri ..mana xnye bukak fb +tweet dr hp.. so laju la bateri abis kan.. bile dh ado cik oren ni, dpt la ku bukk fb lelama kt opis (opis ku blok fb ocey .. nympahzzz)


sedey x tgk kamera ku ni sob sob .. kamera ni bnyk berjasa tau. Rasa nye kt 4 5thn jgk la kamera ni ngn ku.. ni xtau cmner penutup bateri nye leh tercabut, phtu now dh patah .. nk g betulkan cm x berbaloi plak kan .. so gune je la selagi bley .. kalau agak2 xleh aku cellotape, kalau x lekat jgk aku gune getah wakakakak .. sure huduh kan .. 




8 comments:

  1. syawalsimpsons >> hehehe mmg sedapppp

    ReplyDelete
  2. sedap tu..aku td xlunch pun huhu

    ReplyDelete
  3. sedapnyeeeee air susu tuh...tetibe tingat air kat umah yg baru beli tp xminum2..lupe plak kewujudan air susu tuh kat situ..boleh???..hahha

    ReplyDelete
  4. Kamera MJ yg lama pun cenggini gak, tempat penutup patah - gara2 salah sendiri terbuka, tertinggal pastu terduduk.. huhuuu

    ReplyDelete
  5. akk skrg dah rajin amik gambo guna tab , senang nak transfer .. pakai gabak dslr tuu macam malas dah huhuh

    dikk cantik header .. simple dan cun dgn ko 4 beranak dik ! ;)

    ReplyDelete
  6. klu kerosakan camera yg sebegitu rupa/sewaktu dgnnye, ade spare part x?sbb camera leez pun ade yg retak2 gak. ganas! hu3..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah