KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, February 7, 2013

Eh Eh NELYDIA SENROSE laaaaaa


Salam uols

wahh rajin plak aku update blog kannn .. x bz sgt ler kato nye, kalau bz kaluuuu sure 1 hari pun x berupdate blog haku ni..

tgh2 aku lepas lunch smbil lepak2 kan .. bip bip bunyi WhatsApp aku berbunyi .. ghupe nye geng skolah aku tny kabo.. umh weols kalau ikut x jauh mana , tp di sebab kan kwn aku ni kje otel so time keje dia lain le dr org2 keje opis ni .. 

so borak2 jap, phtu uols nak tau .. dia leh kuor kenyataan lawak of the day plak arini 

dia : eh zura, ko tgk x cite SETIA HUJUNG NYAWA??

aku : ada jgk tgk , tp selalu nye x smpt psl nk ambik anak2.. nape nye? ko nak berlakon plak ke?

dia : itu cite2 aku ms skolah je wakakakak .. bkn ler, aku tgk muke pelakon heroin tu sbijik muke ko beb..

aku : erkk si NELYDIA SENROSE tu ke si L tu ??? ITU SEMUA POYOOO .. ngada le tu , kut ye nak ajak aku bnje xyah arrrr ckp gitu kan..

dia : btul le weh, aku layan jgk cite tu kalu aku kje pg ngn mlm .. 

aku : eh ye ker sama ? xde laaaa.. 

dia : ye beb , aku tgk pelakon tu terus aku ingt ko .. 

aku : haah , ye la tu kannnnn 



sama ke? part pipi kut yg samo wakakakakakak

17 comments:

  1. ada sikit kot..tang mata..ok la ada yg ingat ko kan bila tgk si L ni..

    ReplyDelete
  2. Nurzakiah Hanum >> dia mmg cute

    ReplyDelete
  3. syawalsimpsons >> ado ke ? aku x nmpak pun part mane2 ... tng pipi le kut wakakakak

    ReplyDelete
  4. ye la noks... cer mu letak gambar korang sebelah2.. klu nel pakai tudung, lagi nampak mcm kembar

    ReplyDelete
  5. NM02 >> wakakakak kembor la sgt tu kan ...

    ReplyDelete
  6. Nad MamaZN >> xde makna nye Nad.. kebetulan psl NEl tu tembam sgt now kut .. dlu dia slim je

    ReplyDelete
  7. el >>. jo jgn joyah .. mmg xde rupe pun weh .. tah part mana yg samo tu tah

    ReplyDelete
  8. kita mmg suka tgk dia dr awal drma apa spa q.. cantik sgt dia..

    ReplyDelete
  9. untunglah...muka sama dengan artis...
    heheheh

    say "Alhamdulillah.."

    heheheh

    ReplyDelete
  10. memang sama pun.. masa tengok pelakon tu pun memang hati ni menyebut.. rupa zura la.. huhu..

    ReplyDelete
  11. ada la sikit zura..ko pun mmg cun zura dr zaman sekolah..,ikhlas ni...:)

    ReplyDelete
  12. MrS. F!zA >> masa Spa Q tu dia budk2 lg ... nw dh remaja nmpk tembam skit

    ReplyDelete
  13. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> alamakkk wakakakakak.. tu zaman kanak2 rebina sume org cuteee... dlu zman skolah ku rs ku comot je..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah