KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, February 8, 2013

PLAYLAND TESCO AMPANG


Assalamualaikum .. 

salam jumaat semua, today punye la gelap even dh kul 7am ..naik seram plak rasa nye.. phtu tmbah plak dgn ujan, aku siap trtido atas moto td..wakakaka

Takziah pd keluarga adik ADAM di atas permergian Adam, adik Adam dh di tmpatkan di Syurga tunggu ibu & ayah dia.. sebak nak baca cite dia, cume tgk sekali imbas (aku ni sejak2 banak gegurl ni mmg 'murah' air mato).. Al Fatihah

jom baca cite Amni plak la.. (lupekan cite sedey sobsob)

lepas je weols balik dr majlis mengemukkan diri ku kitorg terjah Tesco Ampang psl ku nak ketemu ngn mmber ku SUHIDA .. lpas ketemu dgn nye.. kiteorg masuk dlm Tesco ler kan .. 

dok pusing2 tu tup2 nmpak romper murah2, sambo la jgk dlm 2pasang + 1 dress tuk amni .. tuk akil nnt dlu (lama jgk x beli bj tuk akil) , sementara aku dok memilih2 tu , si akil merengek nak masuk playland rm5 skali masuk (cm parking plak kan).. so pak ajil pi la teman dia.. aku ni biasak ler take time nk belek2 bj dlu .. 

bile dh byr , terus pi kt playland tu.. kalau takat nak berdiri smbil dukung amni berjam2 tungu abg akil main xyah hrp lew kan .. so aku duduk kt mainan budak yg pusing2 tu .. letey dh tgn aku, si amni x nak dok dlm storler .. bile aku duduk tu, aku pass kt pak ajil .. x smp 20min pun pak ajil dukung dia dh meronta2 nk kat aku (amni ni mmg x bp suke lelaki pgg dia) 

bile dh kt aku tu, aku dok la main2 ngn dia.. phtu aku suh pak ajil msukkan duit bior benda tu gerak ..


 time benda ni gerak, amni gelak mengekek2 .. phtu x dok diam ler.. adehhh anak dara ku x leh dok diam , sume benda dia nak pgg nye.. suke sgt2 la dpt naik benda tu .. cm budk beso dh..

lenguh jgk tgn aku nak tampung dia.. rs nak mencangkung kt lantai je.. uhuhuhuh ... bile abg akil nmpk , mule la dia nak kuor dr playland tu.. jgn hrp oceyyy .. dh byr rm5 tu , main ler smp penat...

 tgk la tgn dia siap pgg stereng tu .. pak ajil msukkan dlm rm4 jgk ler.. pening  jgk kepala aku dok pusing dlm benda tu je.. tp nk layan anak, ku tahan jua.. 

abg akil main kt dlm tu ado le dlm sejam jgk .. lepas tu ku letak amni dlm stroller baru la dia ok, penat la tu kan ... 


sy eppy dpt main today 


14 comments:

  1. gmbr amni yg last tu tergmbr gembira yg amat..hehehehe...

    ReplyDelete
  2. Akil tak dpt baju baru, tp akil dpt main kat playland =)

    Pasni turn akil plak dpt baju baru hehe

    ReplyDelete
  3. mmg nampak muka happy pon dapat main ni..kalo syawal..konpom tak mo kuar ni

    ReplyDelete
  4. penin ye ibu amni ni hahaha
    cumel dol amni pic last tu

    ReplyDelete
  5. ~ana~ >> mau x gumbira kan .. 1st time dpt main benda alah tu

    ReplyDelete
  6. Nad MamaZN >> kalau ikutkan bj dia melambak2 .. tu yg xbeli lg tuk dia. Amni mmg kne bali lew kan psl bj gegurl mmg xdok

    ReplyDelete
  7. syawalsimpsons >> tau x pe beb , tu pun kitrog letey nk tunggu akil kuor dr playland tu ...

    ReplyDelete
  8. el >> mau x pening weh , berpusing2 benda tu .. laki aku pandai masuk duit, aku dok dlm dh ler bedengung2 dlm tu ..

    ReplyDelete
  9. Bolatnyer mata dia
    Comeyyyyy
    Ai pun x lama lg Kena g main gini la hahaha

    ReplyDelete
  10. mesti terjah palyland ni...btw..salam perkenalan ye..

    ReplyDelete
  11. wah seronok si kecik 1st time dpt main kat pusat permainan ye..

    ReplyDelete
  12. comel giler anak dara ko nok...

    tahniah dah dpt sepasang...geram aku tgk anak ko...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah