KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, February 6, 2013

VIETNAM


Assalamualaikum sume

hehehe yo yo oooo je tajuk kan , cm le haku yg pi .. 

today lambt skit ler smp ke office psl pg td anak teruna ngamuk ngntuk .. tu le penangan bile mlm x susah2 main PSP dia... tody dan seterusnye no tido kul 11pm lg yew.. kul 10pm dh harus kne tido .. 

yeyyyyyy ... epy tetiba kan ... senior off g honeymoon yg ke bapa tah ngn huby dia, diorg pi VIetnam 4h3m.. tody dia start keje . Lpas ku bfast td , tup2 dia dtg sengeh2 kt daku ... ingtkan nak tny psl claim staf2 , ghupe nye ku dpt gift dr dia... beg + 2 set magnet peti ais ... i likeeeeeeeeee... bertmbah2 koleksi magnet ku.. 


ramai jgk kwn2 ku g trjah Vietnam yek .. cm best je .. mule ler gatei nak pi kan .. tp kalau over the sea ni rs nye beter tunggu amni beso skit ler.. dh leh jalan ke kan , kalau x mau trcabut urat2 lengan aku nk dukung dia.. x kan nak pikul stroller dlm flight plak kan wakakakaka.. 

** tingat pi Bandung, time tu ngndg 7 bln .. fuhh sibbaik Amni kuat dok dlm perut. 


10 comments:

  1. Kite pun dpt fm sepasang tu..
    Kak eija zaquanziqry bg.. =)
    Best kan? Rase nak p jugak je...
    Tp tggu la..kalu ada rezki lebih.. =)

    ReplyDelete
  2. haku pon masih tak berani nak bawa ank2 pegi ober the sea lagikk..

    kalo derang dah besor sikit leh la jadik tukang bimbit beg shoping hakuu nanti...kahhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. ♥cikmOt♥ >> emm tu lew kan ... kne kumpul duit bnyk2 la baru best nak pi

    ReplyDelete
  4. Nad MamaZN >>> nad , daku tunggu gak fm tu smp ke post box ku .. i likeeeee

    ReplyDelete
  5. CheNamNam >> wakakkakakak btl2 beb .. aritu pun akil pun bnyk brg dia kne bwk sdiri .. time tu dia sorg kan , so mostly beli brg2 dia

    ReplyDelete
  6. Hahhaa..zura aku x berkesempatan lg nak post ke kau, kau dah dpt pun koleksi fm dr kawan ko..sama pulak tu dgn FM yg aku nak bg kat ko..tp aku bg kaler lain la ye..., asben aku x g belikan lg sampul ekpress di pej pos..nmpknye after CNY ler br dpt pos..ye2 je minta alamat awal2kan...sabar ye...

    ReplyDelete
  7. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> heheh xpe xpe .. ku sabar menunggu .. .ala aku xkisah punye, janji ko ingt jgk kt kwn ko ni kan .. toceh toceh

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah