KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, February 7, 2013

WELCOME MY NEW HEADER


Salam uols 

ada nampak header terbaru ku .. ehem2 .. 

cun x???


sebenor nye daku ni dh maleh nk tgk blog ku ni psl dok berwajah lamo je.. tp syg nk tukor bnyk2 psl dh rs ada sentimental value dh blog ni .. 

so takat tukor header tu , aci je lew kan .. lg plak , ahli family dh bertambah sorg lg .. :P

amacam ??? ngam x ngn design blog ku ????

14 comments:

  1. ngam...comel jek...jeles, sebab ni pun teringin nak tukar header...

    ReplyDelete
  2. ♥cikmOt♥ >>> tq... apa lg , moh2 kasi tukor itu header

    ReplyDelete
  3. wahhhh chantek beb..!!
    cun ar korunk pakai putihh...bersih jerk nampakk...gambor majlis amni ritu erk...

    pak Ajil kemaen senyum sampai telinge..perfectoo gambor neh..!!

    ReplyDelete
  4. CheNamNam >> haah gmbo kenduri aritu .. psl gmbo tu paling latest ..

    mau x snyum smp tinge, dia pakai bj nikah heheheh

    ReplyDelete
  5. wahhh kemain cantek derr hehehe

    ReplyDelete
  6. cun..mmg sesuai la dgn background blog ko ni..

    ReplyDelete
  7. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> kan kan .. i like it tooo... ado kerawang2 gitu

    ReplyDelete
  8. alalalala comel nye...geram tengok!

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah