KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, February 27, 2013

WW ~ TENGAH MUSIM




MUSIM DEMAM la uols.. uhuhhuuh , anak dara ni 1 hari je demam nye phtu bdn dedor2 .. kepala je dok panas psl selsema batuk.. gara2 jangkit ngn tokwan + cik teh dia.. xsangka plak brjangkit, masa aku kne demam selsema xpulak amni kene ...

relax je kan minum ubat .. dh la kne minum kt 4.5ml jgk tu ..

Amni tgh tgk Mickey mouse ..

25 comments:

  1. nasib baik dia senang nak makan ubat kan :-)

    yup mmg tgh musim kot. my son si faris pun on off demam dah 5 hari dah. last nite pi ambik antibiotik, hopefully cepat laa baik.

    ReplyDelete
  2. alahai siannye naak dara sorang nie...get well soon sayang..

    ReplyDelete
  3. mmg ssh ati lau bb kecik cam ni demam..dia merengek x peah..huhu
    GWS ok

    ReplyDelete
  4. mmg musim la skang ni
    cpt baik amni

    ReplyDelete
  5. aloor cian si tecik2 nie ..
    aah dik musim skrg nie
    kalau boleh tuam air sejuk kat kepala bb bagi tarik panas ..

    ReplyDelete
  6. moga cepat sembuh!!soo cumell..heee...salam perkenalan from me dear... =)

    ReplyDelete
  7. kalo anak2 demam memang tak senang duduk kiter kann..susah hati sangatt...tapi amni sanga bagus nak makan ubat..kalo anak-anak haku siap main aci ligan dalam umah nak suap ubat...letih

    ReplyDelete
  8. cepat baik ye sayang...


    nasib baik dia mau mkn ubat nok...

    ReplyDelete
  9. Mama Kembar 3 >> mmg tgh musim , g hosp pun ramai je yg srott sretttt..

    amni ni psl bby mmg xleh makan antibiotik .. tp sibbaik dia kuat nyusu

    ReplyDelete
  10. Falsya >> anak dara nak beso tau untie Pasya.. nnt untie try dukung ye..

    ReplyDelete
  11. el >> mmg susah ati beb , rs nye nk curik2 balik je

    yg best nye amni ni dia lgsg xmerengek , jenis kuat semangat skit dr abg asmara si akil tu ..

    ReplyDelete
  12. ieda immi >> haah kak , zr mmg dok tepek kain basah celup2 air asam jawa kt kpala dia..

    ReplyDelete
  13. **MrS HaZiRaH** >> tqqqq

    salam kenalan jgk

    ReplyDelete
  14. CheNamNam >> uhhuuh mmg pun beb , xsenang hati di buat nye.. lg2 kalau idung sumbt, sure dia x selesa...

    ReplyDelete
  15. wahida >> tu la nok, kalau x .. pengsan la aku nak kne picit plak mulut dia..

    ReplyDelete
  16. izz pon selesema N batuk gak tu, tp x la teruk..

    ReplyDelete
  17. ala..ala budak comel ni...kena mkn ubat la plak ye...get well soon dear amni...

    ReplyDelete
  18. musim kot sekarang nih kan~

    kesian kat anak2 kalo demam.. mak demam takpe~

    ReplyDelete
  19. goodla amni... deena pandai kemam pastu nagis dia muntahkan ubat... sadiss...

    ReplyDelete
  20. princess pulak selsema,sian dye =(

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah