KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, March 26, 2013

BILE DPT TUTTI FRUTTI KENING SAYA ...


AKAN NAIK TINGGIIIIII 

V
v
V

salam uols... 

today ku lunch nasi campur je.. pg dh makan nasi grg ...adeh , asyik nasi je lew kerja aku ni kan .. tp kalau x makan nasi mau gigit2 rs nye

dh lama rs nye x story psl Abg Akil ni.. skang ni sakan le psl cuti skolah kan, dpt ler dia lepak kt umah atok nye dgn eppy tnpa di ganggu dr tgk tv katon dia tu .. 

kalau dia cuti , mama aku la org paling tensen..psl dia x dpt la nak layan sinetron indon kegemaran dia, wakakakak nk wat cmner kan .. trpaksa la bekorban tuk cucu sulong tersayang dia tu..adik ke 3 aku pun cuti jgk psl dia cikgu skolah.. so dia la yg dok melayan akil bwk g jejalan sana sini ..

smlm dia melayan akil makan eskrem (sempena besday akil aritu), sakannnn kan ..siap leh rahsia dr aku tu.. cz cik teh dia awal2 dh suh jgn bgtau kt aku.. tp anak aku tu mana leh sorok dr aku .. aku balik2 je keje , bukak je pintu terus dia dtg kt aku " ibuuu ..td kan akil makan eskrem" wakakakaakak ..


tgk la nye tinggi kening dia dpt menikmati eskrem kesukaan dia.. aku pun xpenah makan TF ni tau .. emm harus pi try , tp ku now pose makan eskrem lew cz stil nyusu amni.. ala nnt2 pun bley makan kan kan kan .. 

abg akil skang ni org yg paling di sukai oleh Amni, Amni ni kalau nmpak je abg dia, mule la riuh mulut dia .. tp part yg paling best, dia sukeeee sgt tarik rambut abg dia.. tp abag dia xmarah pun. 

9 comments:

  1. suka dia ye dpt mkn aiskrim...

    ReplyDelete
  2. susu jadi kurangkan minum ais,bg asiah la

    ReplyDelete
  3. amboi..cerianya muka dia.. Happy sokmo la katakan. almaklumlah cuti sekolah

    ReplyDelete
  4. hensem boy!!!nape x tarik rmbut mama je amni hehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah