KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, March 5, 2013

CEKODOK CEREAL


Salam uols..

lapo nye la pepetg ni hah .. lg2 tuk ibu2 nyusu cm haku ni, kalau lunch kul 12 td , time2 ni sureeee la kebuluq.. td dh pekena roti gardenia perisa choc dh, tp xsmpt nak wat air la psl Datuk dtg ado meeting.. uhuhuh kalau x , aci je aku meneguk Milo time2 ni..

ni saje nk menepek menu pagi weekend lepas.. masa aku g umh mama aku last 2 week la nye kes, mama aku wat cekodok aka jemput2 jagung.. aku ni jrg la makan cekodok yg mansi2 ni, selalu nye makan cekodok kentang + bwng tu phtu cicah la sos.. tp kali ni, makan cekodok jagung tu even cicah sos pun sgttt la sedap...akil makan bertmbah2

so haku pk menu tuk bfast sabtu lepas.. alang2 tgh hari tu nak g kenduri kawn aku kawin (bercinta 20thn oceyyyy) so rs nye beter bfast ringan2 jer.. rumah aku sure xde jagung ..emm maleh plak nk mencarik, kebetulan ado CEREAL SOYA + JAGUNG .. aci je aku guna, alang2 sedap leh jgk wat MILK BOOSTER aku kan .. 

 xyah letak gula pun x pe

akil punye "sos putih" tu .. heheheh mayonnaise la ... dia mmg sgt2 suke, kalau x de mmg x sah la... 

3x grg abis licin, pak ajil pun ngap smp x pasan tah bp ketul dia makan .. berebut ngn akil..

7 comments:

  1. mcm sedap ni zura..bleh try buat nih...

    ReplyDelete
  2. wahh pestime tgk niee....teruja gile nak cube...mesti lemak2 kan rase die...tapi rumah lieya ni dah lame takde cerial nestum ke bagai ni ...almaklumlaa peminatnye takde heheeheh...kene cari gak ni tuk buak cekodok nieh...

    betul2, ibu menyusu ni mmg cepat lapo kan...lagi2 bile baru lepas mengepam....

    ReplyDelete
  3. ~ana~ >> memula takut jgk rs pelik.. tp not bad la

    ReplyDelete
  4. lieyalatif >> heheh sama le rumah kite pun, tp di sebab kan cereal ni ala2 milk booster ku beli juaaaaaa... phtu alang2 sdp , kasi tukor skit menu tuk cekodok ...

    uhuhuh kan kan , lapooo memanjang

    ReplyDelete
  5. Falsya >> aci wat tuk mok mok

    ReplyDelete
  6. wahh dik !
    1st time dgr nie .. huhuh
    sedapp nieee
    haa nanti nak buat ptg nie ;) ngehx3

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah