KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, March 12, 2013

DUP DAP DUP DAP



Assalamaualaikum sume


ado x yg miss me?

smlm ku TERpaksa mc (terpaksa gitu kan) 

aku mc cz emmmm kalau cuti kene potong gaji psl x comfirm lg, then kalau ikut kan last week tup2 dpt coll dr 1 anak syarikat dari company oil & gas yg agak beso kt Msia ni suh dtg interview.. emm memula aku terkejut jgk , rs2 cm x de plak apply psl aku agak2 cm xkan dpt punye.. skali rupe nye diorg tgk cv aku dlm Jobstreet.. 

kebetulan jgk aku agak stress dgn tmpt keje aku now, keje idok la bnyk tp politik yg lobey2.. yg paling seksa cz tmpt aku ni xleh xde org cz aku cover front desk , kalau nak berak pun kene carik org ganti .. dan selalu nye org2 lain bz (even diorg dh ada jadual ganti2an ni) tp kdng2 aku rs cm 'seksa jiwa' cz rs nyusahkan org lain.. huhuuh aku x suke la nyusah kan org lain tau .. penah la aku nangis psl ni masa memula keje sini. 

part solat tu , mmg xleh nk wat pe la kan .. xkan plak aku nak kumpul2 plak Qadaq kt rumah plak kan, nak x nak trpaksa jgk pangil diorg ganti kejap .. tp part nk pum susu now aku gamble je pum kt tmpt aku , tp cover dgn shawl le even aku malu sgt.. cz xleh nak wat pe dh .. huuhuh

so bile dpt pangilan tu, aku g je la siap tukor date cz last week laki aku bz nk anto aku .. so aku tukor pd smlm, dr kul 9.30 diorg pospond kul 10.30am kan psl diorg ado urgent meeting with CEO .. aku di interview dlm 1jam lebey jgk la , bnyk borak2 jgk la .. then rupe nye kt company tu friendly BF tau , siap ado kelab Ibu menyusu lg..then siap ado special bilik nursing mom .. yg tukang interview aku tu cine dia nyusu bby dia dh 2thn .. fuhhh sgt kagum la .. sian pak ajil kene tunggu kt 2jam, sibbaik kedai makan dekat2.. so dia g la mengetehkan diri dlu

aku ni xpasti lagi la dpt ke idok kan , diorg nak 2 org tp aritu termasuk aku ada 4 candidate.. kalau dpt mmg syukur sgt. So result dpt dlm this week jgk.. 

** kalau dpt, emm cmner la nk ngadap bos aku yg sgt baik kt opis ni.. x smp ati plak rs nye.. tp dlm masa sama kne pk diri sdiri jgk kan 

6 comments:

  1. lau ada rezeki yg lebih baik g lah lah zura wei

    ReplyDelete
  2. aku doakan moga ada yang terbaik buat ko..insyallah

    ReplyDelete
  3. In shaa Allah, ada rezki x kemana....

    ReplyDelete
  4. rezeki jgn ditolak! insyaallah.. bos akan paham..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah