KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, March 27, 2013

FAB BABY BAZAAR's NEXT TOP MAMA!!!


~ STICK MODE smp 27mac ~  

Salam uols.. 

heheh adeh malu la plak , xpenah plak wat cmni tuk raih LIKE .. 

tp di sebab kan dh join.. aci je la ku tepek kt sini ye.. kut2 la ado kwn yg baik hati nk clik LIKE kt gambo ku ini .. 


korg clik link ni ye SINI no (035)

contest ni last 27mac 2013 (rabu) tau kt FB, link tu aku bukk dr phone .. cz opis ku block fb .. kalau nk search FAB BABY BAZAAR.

walau ku tau agak xbape nak menang tp ni saje suke2.. mana le tau kan, kut2 rezeki kan.

18 comments:

  1. Nnt ek, skrg thru hp
    Dpn lappy karang kite vote k

    ReplyDelete
  2. alaaaa, fb ker?..time lunch akanku vote okayh..kat sini office hour block fb..pakai hp ssh...hehehehe

    ReplyDelete
  3. asal mak dia sgt cumel plak ni huh
    hahaha
    gud luck

    ReplyDelete
  4. tak dpt nak like sbb mak jemah takde fesbuk...heheh...

    tapi aku doakan ko berjaya nok...

    tudung ko cantik sgt!! :)

    ReplyDelete
  5. asal klik kat link yg ko bagi tu tak leh nak vote.

    ada cara lain tak.

    ReplyDelete
  6. tq yew sume..

    link tu gune hp nye link, kalau kt pc kene search nama kedai tu

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum :) Jom jom visit blog Dibah, nak introduce satu produk best punya. Hihihi.

    http://dibahspa.blogspot.com/2013/03/natural-aqua-cure-gel-best-exfoliater.html


    Thank you Puan Azura :)

    ReplyDelete
  8. dik ngaper akak klik kat link tu kuar error ! hhuuh

    gud luck dear !

    ReplyDelete
  9. baby comelnya. semoga menang contest ;)

    ReplyDelete
  10. salam...gud luck! dah like yer!!!

    ReplyDelete
  11. Dah LIKE..
    Comel pic, good luck ye..

    P/s: gigih vote thru fon jgk ni, sebab tkut nnti trlupa..hehee

    ReplyDelete
  12. hehehe..akhirnya buleh dah komen kat sini. Good luck zura!

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah