KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, March 19, 2013

HADIAH DH SAMPAI | TQ NAD


Salam sume.. 

today perasaan aku down skit la.. ada la hal skit, tp rs nye cm xleh nak story kt blog or fb .. stil kene simpan uhuhuh .. bengkak mato dtg opis .. 

lupe kan cite sodih2 tu ... moh kite epy2.. 

AKU EPPY LA psl aku sorg je pekena tepat tuk mini teka teki kt blog NAd eheheh .. xsangka plak btl untie teka abg Zakwan nak terjah mana yew.. ni penangan untie pun ado anak boy cm zakwan le , suke g tmpt2 gini lg2 pi zoo .. sakan ..

hadiah pun dh selamat sampai (mana la hadiah tuk ku dr Eija, xtau la sosat kt mana)




sile jeles yew... lawo oooo FM ni

10 comments:

  1. best dapat...nak setengah..kakakkaka

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Tahniah zura,
    cantik FM tu..

    alahai x sampai lg,
    means confirm la tu hilang
    sbbnya yg aku pos by pos biasa, alhamdullillah diorang dah terima..
    sorry sgt2 zura x sangka pulak pakai pos ekspress camni pulak jdnye..
    tau hari tu kita jumpe je bila time senang2 kan, biar lmbat asalkan selamat...huargghhh..2 fm tu aku pos kat ko..sygnye x sampai..sorry zura nnti kalau aku g holiday kemana2 ke nnti aku gantikan dgn yg baru...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah